Ντούσαν Μιτόσεβιτς: Θα τα καταφέρουμε<<Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από 4 διαδοχικές ήττες αλλά και τραυματισμούς. Αυτά μας εμπόδισαν να δείξουμε κάτι καλύτερο κι αυτό φάνηκε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε άγχος και ο αντίπαλος ήταν καλύτερος.
Αν ο συνάδελφος έχει παράπονο από τη διαιτησία εμείς τι να πούμε που μας αδίκησε σε πολλές φάσεις και μάλιστα καθοριστικές. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, πιέζαμε και είχαμε πολλές φάσεις και δυο μεγάλες ευκαιρίες. Μια με τον Ντάνι και μια που ο αντίπαλος έβγαλε πάνω από τη γραμμή. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός και δύσκολα μπορούσαν οι παίκτες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Γι αυτό το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο.
Είμαι ευχαριστημένος. Ήρθα στον Πιερικό σε μια δύσκολη περίοδο με παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή αλλά οι παίκτες κάνουν προσπάθεια και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!