ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΝΕΟΙ ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-2



Ηττήθηκαν με 1-2 οι νέοι του Πιερικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Νέων της Football League με 1-2 από την αντίστοιχη ομάδα των Γιαννιτσών.Το παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στις 15.00 στο Β' ΔΑΚ Κατερίνης.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Πιερικό να έχει την υπεροχή και κατάφερε να προηγηθεί στο 5' λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναγιωτίδη Ανέστη ο οποίος με σουτ έγραψε το 1-0 για την ομάδα του Βαγγέλη Τσιαμπέρα.Τα Γιαννιτσά έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 31΄της αναμέτρησης με αμφισβητούμενο γκολ off side.
Το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στο 44' του παιχνιδιού με τα Γιαννιστά να περνούν μπροστά στο σκορ με πλασέ από κοντινή απόσταση.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός ανέβασε πολύ την απόδοση του και έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει το σκορ.
Με αποκορύφωμα στο 90' της αναμέτρησης ο επόπτης να ακυρώσει ένα πολύ όμορφο γκολ με κεφαλιά του Παναγιωτίδη Ανέστη λανθασμένα.



πηγή:pieriasport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!