Στη σέρβικη αγορά «βλέπει» ο Πιερικός!


«Δίχτυα» στην αγορά της Σερβίας ρίχνει σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com ο Πιερικός, για τη χειμερινή ενίσχυσή του, με γνώμονα φυσικά τις εισηγήσεις του Ντούσαν Μιτόσεβιτς, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην πατρίδα του και τις ελκυστικές περιπτώσεις. Έτσι, φαίνεται πως ήδη οι μελανόλευκοι έχουν εντοπίσει ένα επιθετικό από ομάδα της Α΄ κατηγορίας και έναν αμυντικό χαφ από ομάδα της Β΄ κατηγορίας, με τους οποίους έχει ανοίξει κύκλος επαφών και αναμένονται εξελίξεις. Μάλιστα, ο Μιτόσεβιτς δεν αποκλείεται να μεταβεί στη γειτονική χώρα για να κάνει «κατασκοπεία». Το δεδομένο είναι ότι οι Κατερινιώτες θα αποκτήσουν τον χειμώνα τρεις-τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής, ενώ τέσσερις με πέντε θα είναι οι αποδεσμεύσεις. Οι εκκαθαρίσεις πάντως θα καθυστερήσουν στην Πιερία, δεδομένου ότι ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς είναι λίγο καιρό στην ομάδα και θέλει να σχηματίσει μια πιο σφαιρική εικόνα για το ρόστερ.

Προπονήσεις με Αποστολίδη

Την ίδια στιγμή, οι προπονήσεις από την Παρασκευή έχουν ένα νέο πρόσωπο, τον Κώστα Αποστολίδη. Ο 34χρονος στόπερ, που έπαιξε και παλιότερα στον Πιερικό, έμεινε ελεύθερος από τον Αιγινιακό και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Αποστολίδης ζήτησε να γυμνάζεται σε αυτή τη φάση με την ομάδα και δεν υπήρξε αντίρρηση, αλλά βεβαίως δεν υπήρξε ακόμα συζήτηση για το οικονομικό, ούτε πολύ περισσότερο εισήγηση του Μιτόσεβιτς (άλλωστε δεν «καίγεται» για στόπερ) για το αν αποκτηθεί ή όχι. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέσα στο Δεκέμβριο, ενώ ο παίκτης φέρεται να απασχολεί και τον συμπολίτη Βατανιακό.

Στο στόχαστρο οι Τζιώρας-Ζούρκος

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com, η ομάδα της Κατερίνης τσεκάρει για τον χειμώνα δυο επιθετικούς που ξεχωρίζουν με τους «γείτονες» Βατανιακό και Αιγινιακό στη Γ΄ Εθνική και επίσης ενδέχεται να αποκτηθούν. Ο λόγος για τον 24χρονο,Χρήστο Τζιώρα (φωτό), που παίζει στον Βατανιακό και παλιότερα αγωνίστηκε ακόμα σε Πυρσό Γρεβενών, Αετό Σκύδρας, Παναργειακό, Κοζάνη, Φλώρινα και Πολύκαστρο, ενώ ξεχωρίζει για το ύψος και τη δύναμή του. Επίσης, στο… μπλοκάκι του Πιερικού φιγουράρει και ο 23χρονος περιφερειακός επιθετικός, Νίκος Ζούρκος, που κατέληξε το καλοκαίρι στον Αιγινιακό προερχόμενος από τα Λευκάδια Ημαθίας.

Στα αγωνιστικά, για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής στην Καβάλα με τον ΑΟΚ δεν υπολογίζονται δεδομένα οι Ελευθεριάδης και Καρακατσάνης, ενώ οι Λαζαρίδης, Καρτσαμπάς και Βασιλειάδηςέχουν μπει σε φουλ ρυθμούς, αλλά είναι θέμα Μιτόσεβιτς το αν τους πάρει στην αποστολή…
mikriliga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!