Συνέντευξη στο 'PNEWS' του Παναγιώτη Τσιντώτα


PNEWS: Παναγιώτη Βλέπουμε ότι είσαι αναδειχθέντας από τον Πιερικό και να που έρχεται η στιγμή για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος να αντιμετωπίσεις την γενέτειρα ομάδα σου πως νιώθεις ?
Π.ΤΣΙΝΤ:Είναι περίεργο το συναίσθημα γιατί γυρνάς αντίπαλος, από εκεί που ξεκίνησες ποδοσφαιρικά. Όταν όμως μπαίνεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να τα ξεχνάς όλα αυτά, γιατί θέλεις πάντα να κερδίζει η ομάδα που αγωνίζεσαι.
PNEWS:Μεγάλο βήμα στην καριέρα σου ο Λεβαδειακός, με μόλις εκείνη την χρονιά 5 συμμετοχές με την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ξεχώρισες και κέρδισες με την αξία σου την μεταγραφή. Σαν δικαιωμένος από την δουλειά-κόπους σου ποδοσφαιριστής τι θα πεις στους πρώην νεαρούς σε ηλικία συμπαίκτες σου από τον ΠΙΕΡΙΚΟ ?
Π.ΤΣΙΝΤ :Πράγματι η ομάδα του Λεβαδειακού είναι ένα μεγάλο βήμα για έμενα. Πρώτα απ΄ όλα θέλω να τους ευχηθώ καλή επιτυχία. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να δουλεύουν σκληρά, να κάνουν υπομονή και να ακούν αυτούς που τους αγαπάνε και τους σκάφτονται πραγματικά.
PNEWS: Πως είναι οι μέρες σου στην Λιβαδειά νιώθεις μακριά από τους δικούς σου ανθρώπους. Αν είχες την ευκαιρία θα διάλεγες μια ομάδα πιο κοντά στην Κατερίνη ?
Π.ΤΣΙΝΤ :Οι πρώτες μέρες στην πόλη της Λιβαδειάς ήταν δύσκολες. Ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου μπήκα στο κλίμα της ομάδας και στους ρυθμούς της πόλης. Με τους δικούς μου ανθρώπους μιλάω καθημερινά, είτε τηλεφωνικά είτε με κάμερα μέσω υπολογιστή, και είναι αυτοί που με στηρίζουν περισσότερο στην προσπάθεια μου. Για το αν θα διάλεγα μια πόλη πιο κοντά στην Κατερίνη δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Όταν έχεις την ευκαιρία να πας σε ένα υγιή σωμάτιο της Superleague δε σκάφτεσαι αν θα είναι μακριά ή κοντά στην πόλη σου.

PNEWS: Σε είδαμε αρκετές φορές στα παλιά σου στέκια στην Κατερίνη, καθώς και στο Γήπεδο του Πιερικου να συζητάς με αρκετούς ανθρώπους που είχες συνεργαστεί, όπως και σε αγώνα της ομάδος. Θα ξανά γυρνούσες στην Κατερίνη με την ομάδα να αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια της Superleague?
Π.ΤΣΙΝΤ :Έρχομαι συχνά στην Κατερίνη, για να δω την οικογένεια μου και τους φίλους μου, έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσω την ομάδα που με ΄΄γέννησε΄΄ ποδοσφαιρικά και να μιλήσω με τους πρώην συμπαίκτες μου. Σίγουρα κάποια στιγμή θα ήθελα να ξαναγυρίσω στην ομάδα του Πιερικού και ελπίζω να είναι στα μεγάλα σαλόνια.
PNEWS: Ήσουν από τις ακαδημίες στην ομάδα του Πιερικού και πέρασες από αρκετούς προπονητές, θέλεις να ευχαριστήσεις η και να αναφερθείς σε κάποιους που πιστεύεις σε βοήθησαν περισσότερο ?
Π.ΤΣΙΝΤ :Η αλήθευα είναι ότι τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανα με την ομάδα της 25ης Μάρτιου και από εκεί πήγα στην ομάδα του Πιερικού. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντώνη Βλάγκα και τον πρόεδρο της 25ης Μάρτιου Παναγιώτη Ασλανίδη γιατί ήταν αυτοί που στα 14 μου χρόνια μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω τα πρώτα μου βήματα. Δεν θα μπορούσα βέβαια να παραλείψω την αμάδα του Πιερικού που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια. Τον άνθρωπο που θέλω να ευχαριστήσω περισσότερο είναι ο Αντώνης Παπαδημητρίου ο οποίος με συμβούλευε και με βοηθούσε καθημερινά για να βελτιώνομαι πρώτα σαν άνθρωπος και μετά σαν ποδοσφαιριστής.
Τέλος, θέλω να ευχηθώ στην αμάδα του Πιερικού καλή επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα και στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν να έχει πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει  εξ αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!