Τους -Χ-αρηκε Ο κόσμος!!


Εμφανώς καλύτερος από τις προηγούμενες εντός έδρας του εμφανίσεις ο Πιερικός, 
ήρθε ισόπαλος 1-1 με την καλή ομάδα της Καλλονής στην Κατερίνη και παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας στη Β΄Εθνική κατηγορία.
Το ευχάριστο για την ομάδα της Πιερίας είναι ότι κάπως έτσι τελείωσαν τα περισσότερα παιχνίδια της σημερινής αγωνιστικής και παρέμειναν έτσι οι ισορροπίες στον βαθμολογικό χάρτη με τις υπόλοιπες ομάδες να βρίσκονται κοντά στον ασπρόμαυρο ιστορικό σύλλογο της Κατερίνης.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαν καλά διαστήματα και οι δυο ομάδες με την μπάλα να κυκλοφορεί σε αρκετά καλό επίπεδο παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο. 
Σε μια από αυτές τις φάσεις οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν στο σκορ όταν ο Λεοζίνιο βρήκε το χρόνο και τον χώρο να σουτάρει έξω από την περιοχή και πλάγια και να ανοίξει στο 38΄το σκορ για την Καλλονή.

Στο 42΄ο Φαμπίνιο έβαλε τα πράγματα σε τάξη με μια όμορφη σέντρα-σουτ από τα δεξιά της επιθετικής γραμμής του Πιερικού, για να κλείσει έτσι το πρώτο μέρος ισόπαλο 1-1 για τις δυο ομάδες.

Από εκεί και πέρα δεν έγινε η μεγάλη φάση μπροστά στις δυο εστίες αλλά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο διαιτητής Ζούγρας από την Κοζάνη, δεν είδε καθαρή παράβαση του Αναστασιάδη σε μαρκάρισμα επάνω στον Φαμπίνιο, όταν σε σέντρα από δεξιά ο Βραζιλιάνος του Πιερικού βγήκε στο πρώτο δοκάρι κι ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει με το κεφάλι, δέχθηκε το σπρώξιμο του κεντρικού αμυντικού της ομάδας της Μυτιλήνης, χωρίς όμως ο διαιτητής να δώσει τίποτα. 

Στη συνέχεια της φάσης ο Πιερικός θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ όταν οι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα επάνω από τη γραμμή του Μάππα σε πλασέ του Καραγκούνη αλλά η φάση επισκιάστηκε από το καθαρό πέναλτι που δε δόθηκε στον Πιερικό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζούγρας (Κοζάνης)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουρέντας, Νιώτη (Τρικάλων)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαρσέλο, Μανούσος, Λεοζίνιο, Χωριανόπουλος

Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Τόλιος, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Ντόκιτς, Δήμου, Ίτσιος, Φαμπίνιο (86' Μιχαηλίδης), Κόιτς (69' Λόπεζ), Καθάριος, Ντάνι, Σεχολάρι (46' Καραγκούνης).

ΑΕΛ Καλλονής (Τίμος Καβακάς): Μάππας, Χωριανόπουλος, Λαμπρόπουλος (46' Κώτσιος), Αναστασιάδης, Μαϊστόροβιτς, Σιλιγαρδάκης (65' Κριπιντίρης), Μαρσέλο, Μανούσος, Γκονζάλες (75' Γκόβας), Καζάκης, Λεοζίνιο.


pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!