ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ: Μπάσιμο Νιώπα για Πιερικό!

Το dokari.gr αποκαλύπτει συνάντηση του ιδιοκτήτη του Αιγινιακού με τον πρόεδρο της ομάδας της Κατερίνης Κώστα Παπαδόπουλο. Κοντά στο μεγάλο deal που θα αλλάξει την ιστορία οι δυο πλευρές, με τους δυο άνδρες να ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό όραμα.
Έτοιμο για μια... κοσμοϊστορική αλλαγή δείχνει το ποδόσφαιρο της Πιερίας! Σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες του dokari.gr, τις τελευταίες ώρες υπήρξε συνάντηση (μετά από αλλεπάλληλες επαφές) του μεγαλομετόχου του Αιγινιακού, Γιάννη Νιώπα, με τον ομόλογό του στον Πιερικό, Κώστα Παπαδόπουλο! Τα... τείχη έχουν γκρεμιστεί, οι δυο άνδρες τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα και είναι δεδομένη η διάθεση και η επιθυμία του Νιώπα για γερό... ντου και μπάσιμο στον Πιερικό! Το έδαφος δείχνει πρόσφορο και οι επαφές ώριμες και προχωρημένες.
Ο ισχυρός άνδρας του Αιγινίου θεωρεί ότι οι Κατερινιώτες έχουν μεγαλύτερη προοπτική και ειδικό βάρος για παρουσία στη Σούπερ Λίγκα, ακόμα και μέσα στα επόμενα δυο-τρία χρόνια και είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μια πρώτη συμφωνία συνεργασίας των δυο ανδρών με... μελανόλευκο φόντο και μένει να ξεπεραστούν κάποιες λεπτομέρειες, με την ελπίδα να μη σκαλώσει κάπου το ζήτημα, όπως η ακριβής φόρμουλα συνεργασίας.
Από αυτή την πιθανή σύμπραξη ωφελημένο θα βγει το ποδόσφαιρο της Κατερίνης, δεδομένου ότι ο Νιώπας έχει οικονομική επιφάνεια, εμπειρία και είναι αποδεκτός στην τοπική κοινωνία, ενώ καμία από τις δυο πλευρές δεν διαψεύδει το υπαρκτό ζήτημα. Με τον Πιερικό να βγαίνει σε τέτοια περίπτωση από το οικονομικό αδιέξοδο και να ανοίγονται άλλοι ορίζοντες.

Πιερικός: Επιβεβαιώνει ο Παπαδόπουλος για Νιώπα

Πιερικός: Επιβεβαιώνει ο Παπαδόπουλος για Νιώπα
Την αποκάλυψη του dokari.gr για πιθανή είσοδο του αφεντικού του Αιγινιακού στα κοινά των μελανόλευκων επιβεβαιώνει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κατερίνης με δηλώσεις του. 
Πριν λίγο το dokari.gr αποκάλυψε την πρόθεση εμπλοκής του Γιάννη Νιώπα στα κοινά του Πιερικού. Ο πρόεδρος της ομάδας της Κατερίνης, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στο dokari.gr, επιβεβαιώνει την είδηση και εκφράζεται θετικά για τον ισχυρό άνδρα του Αιγινιακού: «Πράγματι, το βράδυ της Δευτέρας είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Νιώπα και το πρωί της Τρίτης είχαμε δια ζώσης συνάντηση σε καλό κλίμα. Ο Γιάννης Νιώπας εξέφρασε τη διάθεση να εμπλακεί στον Πιερικό. Εκτίμησα τη στάση του και με βάση τα όσα μου είπε, ομολογώ ότι το βλέπω θετικά. Η κουβέντα άνοιξε, αλλά υπάρχει δρόμος και πολλά ανοιχτά ζητήματα. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι σε εξέλιξη και η εγγραφή είναι δημόσια. Όποιος θέλει μπορεί να μπει στον Πιερικό, άρα και εκείνος. Είναι πιθανό να την καλύψει, έχει τις δυνατότητες. Έχουμε αμοιβαία κατανόηση για αυτή τη σύμπραξη, να γίνουμε συμπαίκτες. Είπε ότι θα εξετάσει με τους συνεργάτες του το θέμα της αύξησης του ΜΚ του Πιερικού, μέχρι να καλυφθεί το κεφάλαιο. Μακάρι να γίνει πριν τη λήξη της προθεσμίας και να ωφεληθεί η ομάδα. Μέσα στις 10 το πολύ 15 επόμενες μέρες όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει».

1 σχόλιο:

  1. Επιτελους εβαλες μυαλο ρε παπαδοπουλε αντε ενωθειτε ολοι για το καλο του πιερικουμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!