ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΛΑΡΙΣΑ


Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στον ΗΡΑΚΛΗ Αμπελοκήπων με 1-0 και την ανοδική εμφάνιση της ομάδας, ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έκλεισε ένα ακόμη σπουδαίο φιλικό αγώνα στην Κατερίνη με αντίπαλο την ΠΑΕ ΑΕΛ Λάρισας η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης. Ένα φιλικό ματς ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας με μεγάλες στιγμές από το πρόσφατο παρελθόν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της ευρύτερης περιοχής της Πιερίας κι όχι μόνο. Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΙΕΡΙΚΟ και την ΠΑΕ ΑΕΛ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16/9/2015 και ώρα 19:30 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης. Φίλαθλοι στηρίξτε την νέα μας ομάδα στην προσπάθεια που καταβάλλει για να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει.

Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΝΤΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα φιλικά πάρτε ένα φορ στην ομάδα ξυπνάτε επιτέλους έχουμε υπέρ ομάδα από πίσω μέχρι το κέντρο και στο φορ βάζουν τον καημένο τον Γεωργίου να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά (ΠΑΡΤΕ ΦΟΡ)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς φορ η ομάδα δεν πάει πουθενά και για το καλό της διοίκησης να πάρει γρήγορα γιατί τους έχουμε εκεί να διαχειριστουν κάποια χρήματα που βάζουν άλλοι αυτό να θυμούνται δεν μπορούν να παίζουν αυτοί με την ομάδα και να την αφήνουν γυμνή μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!