Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Πιερικός!

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε απόψε η ομάδα του Πιερικού στη Κατερίνη από τον Ηρακλή μπροστά σε περίπου 1000 θεατές. Μια ήττα που εύκολα κάποιος θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει ως άδικη βάση την εμφάνιση και τις ευκαιρίες του Πιερικού (κυρίως) στο 2ο ημίχρονο. 
Ο Πιερικός αν και ξεκίνησε τον αγώνα με αρκετά καλές προϋποθέσεις (καθώς πίεζε την άμυνα του Ηρακλή), κατέβασε απόδοση μετά το πρώτο 20λεπτο με τους κυανόλευκους να ανοίγουν το σκορ έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτούδη στο 35', με τον Πιερικό να μένει για πέμπτο(!) συνεχόμενο παιχνίδι πίσω στο σκορ. 
Αυτή τη φορά οι μελανόλευκοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν ξανά και να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, παρόλα αυτά προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις στο 2ο ημίχρονο με αρκετές πολύ καλές ευκαιρίες των Γκουντρουμπή-Κανταρτζή-Παραφέστα, με πιο σπουδαία αυτή του τελευταίου, όταν στο 87' πήρε μια κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι αλλά αυτή αποκρούστηκε από τον Γιούδα.

Με διαφοροποιήσεις (για μια ακόμη φορά) στην αρχική του ενδεκάδα εμφανίστηκε ο Πιερικός σήμερα με τους Κραγιόπουλο-Κωστίκο να παίρνουν φανέλα βασικού στη μεσαία γραμμή, και ο έμπειρος Τερζής να κάθεται στο πάγκο με τους Τουλίκα-Τουλκερίδη-Κανταρτζή να αναλαμβάνουν το κέντρο της άμυνας, και τον Καρτσαμπά να μένει εκτός.

*Τον αγώνα παρακολούθησα περίπου 850 φίλοι του Πιερικού και 150 Ηρακληδείς.
*Μετά το 75' λεπτό σπάνια κυλούσε αγωνιστικά η ώρα, καθώς παίκτες του Ηρακλή βρισκόντουσαν πολλές φορές στο έδαφος ως ''τραυματίες''... ώστε να κυλήσει ήρεμα και επιφυλακτικά η ώρα.
*Ένταση και πρωτόγνωρα σκηνικά αντιμετώπισαν οι φίλαθλοι του Πιερικού της Θύρας 5, όταν απαγορεύτηκε η είσοδος περίπου 50 οπαδών ΣΟΠ και Μελανόλευκων στην ιστορική θύρα. Η Αστυνομία της Κατερίνης τους απαγόρευσε την είσοδο και μάλιστα απειλήθηκαν με προσαγωγές(!). Μετά από ψιλό-εντάσεις και διαμαρτυρίες άνοιξε η είσοδος της θύρας 5, με την διαταγή να μην σηκωθούν πανό των γηπεδούχων οπαδών, και να μην φωνάζουν συνθήματα εναντίον της φιλοξενούμενης ομάδας και τους εξαγριώσουν(!). Καταστάσεις που πραγματικά θα συζητηθούν και θα ελεγχθούν περαιτέρω με την διοίκηση του Πιερικού να πρέπει οπωσδήποτε να πάρει άμεσα θέση για το σοβαρό αυτό συμβάν.



ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Κανταρτζής, Κωστίκος, Τουλίκας, Τουλκερίδης, Κραγιόπουλος, Κατσιαμήτας, Κτιστόπουλος, Γκουντρουμπής, Παπαδόπουλος, Σαμανίδης.
Έπαιξαν και οι Καραγκούνης, Κοκονόζι, Παραφέστας, Τερζής
ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κριτσιάνης, Ιωαννίδης, Καστριτσέας, Παναγιωτούδης, Ρόβας, Αθανασίου, Κρυστάλλης (14΄ Υφαντίδης – 71΄ Μούδιος), Σαββελίδης, Δραγάνης.
Το βίντεο με το γκολ του αγώνα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτούδη
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του PNEWS από τον αγώνα:

















2 σχόλια:

  1. Αυτο το παιχνιδι το εχασε ο παγκος μας, οι αλλαγες ηταν ολες αστοχες. Δεν μπορει αλλοι να σερνονται , να ειναι αρνητικοι απο το πρωτο ημιχρονο και να βγαζεις κτιστοπουλο και σαμανιδη, δεν μπορει να βαζεις Τερζη και Παραφεστα σεντερ φορ, αυτα θυμιζουν εποχες 1960, κινησεις πανικου γενικα. Η ομαδα θελει ενισχυση........... παρτε το χαμπαρι εκει στη διοικηση και μιλαμε για να σωσουμε τη χρονια!!!! παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη δεκαετια 60 ο Πιερικος είχε ομαδαρα και δεν συγκρίνεται με τον σημερινό πιερικο. Πράγματι θέλει ενίσχυση.

      Μυρωτής Ακης

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!