Ήττα ''σκαμπίλι'' για τον Πιερικό στο Καυτανζόγλειο

Με 5 γκολ οι «κυανόλευκοι» επιβλήθηκαν του Πιερικού, πανηγυρίζοντας την τέταρτη σερί νίκη τους και μένοντας για έκτο ματς μακριά από τις ήττες. Οι Μελανόλευκοι από την άλλη επιστρέφουν στις ήττες.. ωστόσο θέλουν να αφήσουν γρήγορα πίσω τη συγκεκριμένη καθώς ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια εντός και εκτός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.. παιχνίδια που θα πρέπει να κερδηθούν αρκετοί βαθμοί ώστε να παραμένει η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.
Σκόρερ ο Ρόβας, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 26’, μετά από ασίστ του Παπαδόπουλου, ενώ στο 45’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Ρόβας τροφοδότησε τον Παπαδόπουλο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. 
Στο 68’ ο Πτηνόπουλος ανέβασε περισσότερο τον δείκτη του σκορ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μεντί διαμόρφωσε το 4-0, μετά από σέντρα σουτ που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.
Το τελικό 5-0 γράφτηκε στο τέλος της αναμέτρησης απο τον Πτηνόπουλο που διπλασίασε τα τέρματά του.΄
Ηρακλής (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης Καστριτσέας), Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Κωστούλας, Γκουτσίδης), Παναγιωτούδης Μεντί), Α. Αθανασίου, Παπαδόπουλος Π. Αθανασίου), Πτηνόπουλος, Ρόβας.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Χατζηδίμπας, Κτιστόπουλος (46’ Κατσιαμήτας), Τουλίκας (46’ Λαζαρίδης), Κραγιόπουλος, Κωστίκος (75’ Παλιάτσιος), Γκουντρουμπής (68’ Καραγκούνης), Κυπαρίσσης, Σαμανίδης.

*Επόμενος αγώνας πρωταθλήματος την επόμενη Κυριακή 28/1 στη Κατερίνη απέναντι στον ΑΠΕ Λαγκαδά.
*Την ερχόμενη Τετάρτη 24/1 ο Πιερικός αγωνίζεται στο Α'ΔΑΚ απέναντι στον Εθνικό Ν Κεραμιδίου για την ημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

9 σχόλια:

  1. Κρατήστε τον και άλλο προλάβουμε να πέσουμε ακόμα
    Δ Παπανικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aμα χάσει και απο τον Λαγκαδά θα τον διώξουνε,και υστερα τρέχουμε!!!!

    Κ.Κυριάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν περιμένουμε την Κυριακή πέταξε το πουλάκι από αύριο η ομάδα πρέπει να έχει άλλον προπονητή για να βοηθήσει τα παιδιά να ξεπεράσουν ποιο γρήγορα το ψυχολογικό βάρος που είχαν με τον τρελό
    Δ Παπανικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σπρώχνοντας τα προβλήματα κάτω από το χαλί δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας . Είναι γνωστό σε όλη την πόλη η κακή σχέση του προπονητή με τούς περισσοτερους από τούς ποδοσφαιριστες . Η κατάσταση είναι οριακά επικίνδυνη και οδηγεί στον γκρεμνό. Το παραμύθι ο ΠΑΟΚ θα μας σώσει....γίνεται εφιάλτης . Αποφάσεις εδώ και τώρα πριν να είναι αργά . Κοκαβιδη δεν σου αξίζει να πέσει η ομάδα στα χέρια σου . Πάρε αποφάσεις βγες μπροστά και δώσε λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΕΥΚΟΛΟ σαυτην την περίπτωση είναι να λαικισεις και να επιλέξεις τον δρόμο της επιρριψης ολων των ευθυνών ....Εάν δεν κάνω λάθος οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που κρίνουν τα παιχνίδια .ΟΥΤΕ ο προπονητής ούτε κανένας φίλαθλος δεν μπορεί να βάλει και να σώσει ένα γκολ....Όμως όσο πιο καλούς παίκτες έχεις τόσο πιο εύκολο είναι το έργο του προπονητή .Προσωπικά δεν βλέπω καμμία θέληση να θέλουν να βοηθήσουν τον ΠΙΕΡΙΚΟ κυρίως αυτοί που ασκούν κριτικη .Βλέπουν την ομάδα σαν ένα ώριμο φρούτο που περιμένουν πότε θα πέσει και θα σκορπίσει .Στην Ελλάδα μόνο γίνεται αυτό όταν η ομάδα δεν πάει καλά την πληρώνει ο προπονητής .Κανένας προπονητής δεν μπορεί να δείξει την δουλειά του σε δύο μήνες .Αυτό γίνεται σε βάθος χρόνου .Εάν οι διοικήσεις θέλουν φωτοβολίδες τότε σίγουρα και οι προπονητές θα φεύγουν σαν φωτοβολίδες .Αν θέλουν σωστή δουλειά τότε θα πρέπει να έχουν υπομονή .Προσπαθεί να μπαλωσει ότι μπαλώνεται.Εξαλλου ο Πιερικός μας εδώ και αρκετά Χρόνια δεν ζει και τις καλύτερες στιγμές του .Ας αναρωτηθούμε γιατί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με έναν από του ισχυρούς του ομίλου παίξαμε. Ηρεμήστε!

    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά που λέει και ο φίλος πάνω και ο μυρωτης είναι σωστά το θεμέλιο με τους παίχτες και τον προπονητή δεν είναι προπονητικό αλλά θέμα συμπεριφοράς όσο καλός και να είναι ένας παίκτης αν τον βρίζεις συνέχεια θα φαίνεται μέσα στο γήπεδο ο χειρότερος και αυτό φαίνεται στο γήπεδο τα τελευταία παιχνίδια ότι κάτι δεν πάει καλά στα αποδυτήρια η λύση είναι μία άλλον προπονητή για να αλλάξει το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια
    Δ Παπανικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσείς όλοι που γράφετε αυτά για τον Καμπεριδη γιατί δεν τα γράψατε την Πέμπτη μετά τον τελικό όπου έπαιξε η ομάδα με τον Καμπανιακο και κέρδισε 3-0 με 10 παίκτες μέσα σε μια απίστευτη ζούγκλα γιατί δεν δαπάνησε χρήματα.Η ομάδα είναι 2 βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού βγάζοντας όλο το δύσκολο πρόγραμμα με τον Καμπεριδη .Χωρίς παίκτες και το χαμηλότερο μπάτζετ και στα εναπομείναντα 9 παιχνίδια έχει τα 7 εντός έδρας ....Άρα ο Καμπεριδης οδηγει την ομάδα με μαθηματική ακρίβεια στην Σωτηρία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όντως, στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό ούτε 1 σχόλιο!
    https://pierikosnews.blogspot.gr/2018/01/blog-post_17.html

    Μόνο όταν χάνει ο Πιερικός πετάγονται όλοι.

    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!