ΣΧΟΛΙΟ PNEWS: Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ χρειάζεται ενίσχυση και ο κόσμος του.. ενημέρωση!

Βρισκόμαστε ακριβώς στα μισά του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ'Εθνικής και η ομάδα του Πιερικού βρίσκεται ακριβώς στα όρια του βαθμολογικού πίνακα σαν να προσπαθεί να γαντζωθεί από τις σωτήριες θέσεις για να μην πέσει στα κόκκινα νούμερα που οδηγούν στον υποβιβασμό...


  • Η ιδιαιτερότητα και το βάρος που πέφτει στη νυν διοίκηση είναι δέκα φορές μεγαλύτερη και πιο απαιτητική από αυτή της προηγούμενης σεζόν, το γεγονός ότι υποβιβάζονται επτά ομάδες κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο διοίκησης και τεχνικού τιμ. Το ρόστερ της ομάδας πλέον φτάνει στους 26 ποδοσφαιριστές με τις μεταγραφές (Βοσνιάδη, Τάχου(?), Γουλιού, Χατζηδιμπα, Κυπαρίσση, Δαδάκου,Ηλιάδη(?). Σίγουρα όμως θα πρέπει να γίνουν 1-2 πιο έμπειρες κινήσεις από πλευράς Πιερικού ώστε να υπάρχει μια προστασία και παραπάνω υλικό προς τον προπονητή Καμπερίδη ώστε να καταφέρει τα όσα έχει υποσχεθεί και ονειρεύεται για την ομάδα... Σίγουρα όμως ο κόσμος δεν θέλει να την βλέπει να πολεμάει για να ξεφύγει απλά από τις θέσεις υποβιβασμού.. ούτε όμως να βάζει εκτός έδρας γκολ και μέσα σε δύο λεπτά όλο αυτό να ανατρέπεται έτσι εύκολα, οπότε η δουλειά που πρέπει να γίνει βρίσκεται μπροστά μας.



  • Στο δικό μας τομέα, η διαδικασία ενημέρωσης των ΜΜΕ από τον επίσημο Πιερικό δυστυχώς πλησιάζει πολύ τα περσινά δεδομένα και το γεγονός της 'παγωμάρας' και της σιωπής των αθλητικών σελίδων για τα του Πιερικού αντιστοιχεί σε μια παράξενη απαξίωση προς αυτά, έτσι ο κόσμος της ομάδας πιθανών να μην γνωρίζει αρκετά από αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα τόσο σε μεταγραφικά όσο και σε διοικητικά η πιο εσωτερικά θέματα (αρκετά σημαντικά από αυτά έρχονται μάλιστα από τη Θεσσαλονίκη(!).



  •  Από την άλλη το γεγονός ότι ο κόσμος του Πιερικού δεν ασχολείται ή δεν ενδιαφέρεται πχ για το φλέγον θέμα ''εκκαθάριση'' ή τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν άμεσα την ομάδα εκδηλώνει μια ακόμη απαξίωση, κανείς όμως δεν ασχολείται και δεν ''καίγεται'' για το πως θα λυθούν όλα αυτά. Τα μέλη της συνέλευσης του ΣΦΚ έχουν δικαιώματα. Έδωσαν το πράσινο φως τον Ιούνιο στη νυν διοίκηση. Η νυν διοίκηση με μπροστάρη τον πρόεδρο Κοκαβίδη από την πρώτη μέρα καθησύχασε το κόσμο και τα μέλη μιλώντας για εξασφαλισμένο μπάτζετ, εκκαθάριση και αγωνιστική επάνοδο, σίγουρα υπάρχουν πολλές βελτιώσεις και αρκετά θετικά σε θέμα οργάνωσης και συντήρησης της ομάδας σε σχέση με τις περσινές καταστάσεις που ξέφυγαν προς το τέλος της σεζόν. Μερικά όμως ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα, γιαυτό θα ήταν πρέπον να υπάρξει μια ενημερωτική γενική συνέλευση από τη διοίκηση προς τα μέλη της.. κάτι τέτοιο δεν το ''σκαρφιστήκαμε'' εμείς αλλά ειπώθηκε επίσημα στην τελευταία συνέλευση και άπαντες συμφώνησαν σε αυτό το κομμάτι. Η συνεργασία και επικοινωνία μελών-διοίκησης εμπνέει αισιοδοξία και μέλλον για τον σύλλογο.
  • Μπορεί αρκετοί από αυτούς να μην αγωνιούν επίσημα.. αλλά σίγουρα αγωνιούν για την ομάδα, οπότε καλό θα ήταν να λυθούν μερικά σημαντικά ερωτήματα και να είναι όλοι ενήμεροι για την πορεία και την εξέλιξη της ομάδος... και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

9 σχόλια:

  1. Ας είμαστε ρεαλιστές!
    Οι μόνες διαφορές της τωρινής Διοίκησης από την προηγούμενη, είναι κάποιες φωτογραφίσεις και ένα banner στο γήπεδο.Τίποτα παραπάνω.

    Κατά τ' άλλα, τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου. Στο ίδιο έργο θεατές:
    1. Παίκτες έρχονται και φεύγουν
    2. Αλλάξαμε 3 προπονητές από τον πρώτο γύρο
    3. Πάλι (όπως το 2015) φώναξαν το Καμπερίδη να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά
    4. Τα χρέη του Σ.Φ.Κ. παραμένουν (κακές γλώσσες λένε γύρω στα 50.000)
    5. Καμία ενέργεια για την εκκαθάριση της ΠΑΕ
    6. Κανένας μακροπρόθεσμος σχεδιασμός
    7. Καμία σοβαρή προσέγγιση σε επιχειρηματία/χορηγό
    8. Ακαδημίες (απλά ασχολίαστο)
    9. Απόσυρση ενδιαφέροντος της τελευταίας στιγμής από επιχειρηματίες (λεζάντας)
    10. Κάποια λίγα έσοδα από τα εισιτήρια από τους 100, όλο κι όλο, πιστούς
    11. Σιγή για όλα αυτά από τον ΣΦΙΠ και τον ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5
    12. Καμία αυτοκριτική

    Αυτοί είναι οι 12 λόγοι απαξίωσης της ομάδας από τους κατερινιώτες και μετά απορούμε γιατί δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο. Κάθε χρόνο τα ίδια!

    Κάτι επιτέλους πρέπει να αλλάξει!

    Δεν είναι στραβός ο γιαλός, στραβά αρμενίζουμε!!!



    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Άκη! Μόλις έδωσες μια «ακτινογραφία» της κατάστασης του Πιερικού.
      Μπράβο και στο συντάκτη για κάποιες επισημάνσεις!

      Διαγραφή
  2. συμφωνώ σε γενικές γραμμές . Το πρόβλημα είναι σε όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο σε εμάς . Κανένας νοήμων άνθρωπος ΔΕΝ βάζει ούτε ένα ευρώ από λεφτά που έχει κερδίσει και έχουν φορολογηθεί για να πάρει μία ομάδα. Όσο γωνιακό μαγαζί και να είναι όσο κόσμο και να έχει εμπορικά για τα δεδομένα της Ελλάδος είναι μία χαμένη επένδυση.
    Η λύση είναι μία καθαρά επαγγελματικό ποδόσφαιρο με 12 ομάδες στην Α Εθνική που θα πληρούν οικονομικούς όρους και γήπεδο , θα δώσεις εγγυήσεις και εφόσον δημιουργείς χρέη , εάν δεν τα καλύπτεις θα ισχύει το πτωχευτικό δίκαιο. Όλοι οι υπόλοιποι ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο , με οδιπορικά σε παίκτες και κανένα τραπέζι εάν κερδίσεις . Αυτοί που είναι ταλέντα να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό , αλλά εκεί έχει προπόνηση και όχι μπουζούκια πχ Γεωργάτος Ιντερ . Διαφορετικά θα έχουμε χρέη , απλήρωτους λογαριασμούς , πιστολιές , κανονιές , και όλα αυτά φορτωμένα στις πλάτες του απλού φορολογούμενου , με τις διοικήσεις να κονομάνε από άλλες πηγές πχ στοίχημα και να πουλάνε μούρη. Δυστυχώς για την ομάδα μας δεν υπάρχει άλλη λύση όπως γι αυτή που περιέγραψα παραπάνω. only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον Πιερικό μιλάμε εδώ, όχι για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά.
      Τα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι γνωστά και τα ξέρουμε όλοι.
      Τα χάλια του Πιερικού μας ενδιαφέρει να διορθώσουμε. Με τον Πιερικό τι κάνουμε είναι το ερώτημα.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  3. Για να μην τρελαθούμε!

    Αυτή η διοίκηση το καλοκαίρι πήρε το σύλλογο γιατί τα μέλη έκριναν
    ότι οι δυο βασικοί υποψήφιοι επενδυτές Ντούμος-Συμεωνίδης ήθελαν την
    ομάδα ως πρόσχημα για τις εκλογές της ΕΠΣ και όχι για να την βοηθήσουν
    πραγματικά.
    Υποσχέθηκε ή όχι τότε ο σημερινός Πρόεδρος ότι υπάρχει :
    α.εξασφαλισμένο κάποιο κεφάλαιο (μπάτζετ όπως χαρακτηριστικά τον άκουσα να λέει)
    για να κάνει αξιοπρεπή πορεία η ομάδα χωρίς προβλήματα.
    β. ο τρόπος να γίνει η εκκαθάριση η οποία θα ξεκινούσε άμεσα

    Σήμερα δεν μπορεί να κουνάμε το δάχτυλο στους επενδυτές (εάν υπάρχουν) καθώς
    αυτοί παραγκωνίστηκαν τότε γιατί διαλέξαμε την προστασία της ιστορίας του συλλόγου (άποψη με την οποία δεν συμφωνώ βλ. "Νέος Πανιώνιος"-Πόντιοι Ηρακλής κ.λ.π., αλλά σέβομαι την πλειοψηφία) παρά να αλλάξουμε ΑΦΜ ή όποια άλλη λύση αυτοί πρότειναν.

    Οφείλει η παρούσα διοίκηση να υλοποιήσει όσα υποσχέθηκε (κυρίως εκκαθάριση) και
    μετά μπορούμε να κατηγορούμε τους ντόπιους επενδυτές γιατί δεν έρχονται.

    Ελπίζω να μην βγουν τώρα και αυτοί (σημερινή διοίκηση) να μας πουν ότι δέχονται
    απειλές από την μαφία τον προηγούμενων διοικήσεων γιατί αυτά τα ακούσαμε μια φορά
    από την διοίκηση Αθανασιάδη, δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν τα γνώριζαν.

    ΓΙΩΡΓΟΣ Γ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ρε Σαββίδη είσαι υπέρ του να καταντήσει ο Πιερικός "Ηρακλής" με τρία ΑΦΜ; Κοίτα πού είναι τώρα ο "Ηρακλής"! Μια τρύπα στο νερό κάνανε!


      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  4. ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΛΕΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΕ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 9/1.( ΜΠΥΡΙΤΣΑ , ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ Κ.Λ.Π).
    ΚΥΡΙΕ ΣΑΒΒΙΔΗ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ. 400.000 ΕΥΡΩ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
    ΤΑ ΔΙΕΘΕΣΕ ΑΥΤΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ? ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΜΗΠΩΣ?
    Β. ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ
    ΔΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
    Η Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ
    ΖΗΤΩ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΟ 1984 ΜΕ ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΗ (ΔΕ),
    ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΜΕ 1101 ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ.Μυρωτή, φυσικά και δεν είπα να γίνουμε Ηρακλής. Ο "νέος" Πανιώνιος όμως θα παίζει Ευρώπη και εσύ θα ταξιδεύεις στα χωριά και αν τολμάς πήγαινε στην "πλατεία" να τους πεις ότι δεν έχουν ιστορία.

    Το πρόβλημα του Ηρακλή το ξέρουν όλοι, αν αύριο τους πας το Βαρδινογιάννη και βάλει τα Χ μύρια την επόμενη Κυριακή κάποιοι φουσκωτοί θα του την πέσουν στα διαρκείας για να φύγει να περάσουν καλά με τα λεφτά του.
    Τα λέγαμε όλοι στον μακαρίτη τον Παπαδόπουλο ότι μόλις τους βγάλεις από τη λάσπη θα πέσουν να σε φάνε. Αν δεν καθαρίσουν τα εσωτερικά τους δεν έχουν κανένα μέλλον, ξεχάσατε πρόπερσι που βγήκαν την εικόνα που είχαν στην πόλη μας, με τους φουσκωτούς (του τμήματος πάλης) στον πάγκο της ομάδας τους.

    Φίλε Μυρωτή, μακάρι να μπορούσαμε μόνοι μας, αλλά μέσα στο δάσους χρειάζεσαι συμμαχίες δεν μπορείς να επιβιώσεις μόνος, μην βιαστείτε πάλι να πείτε ότι δεν θέλουμε να γίνουμε δορυφόροι άλλων ομάδων, δεν μιλάω για κάτι τέτοιο, μιλάω για καθαρές συνεργασίες με πολλούς και όχι με έναν, το να γίνουμε ουρά του ΠΑΟΚ είναι εύκολο αλλά πρώτους εμάς θα θυσιάσουν όταν έλθει η ώρα, το έργο το έχουμε ξαναδεί.

    Όποια διοίκηση στάθηκε στο παρελθόν αυτό έκανε, συνεργασίες με άλλες πόλεις καθώς ένας παίκτης μπορεί να μην παίζει στην μια αλλά να βγάζει μάτια στην άλλη λόγω καλύτερου κλίματος (μακάρι να μπορούσαμε να τους αγοράσουμε αυτούς από το πάνω ράφι).

    Υ.Γ. : Ο "μάμπο" για να παίξει 2 χρόνια Α΄ (93-94) πλήρωνε Σφακιανάκη νομικό εκπρόσωπο στην Αθήνα και πάλι πέρασε πρώτα από το κότερο για να πάρει το Ο.Κ..
    Μπορεί να μην μας αρέσει αλλά έτσι είναι.

    ΓΙΩΡΓΟΣ Γ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαββίδη, να το βράσω αν παίζει ο "νέος" Πανιώνιος "Ευρώπη" έτσι!
      Και βέβαια δεν μπορείς να τους πεις οτι "δεν έχουν ιστορία", αφού στην ελλάδα επικρατεί η οπαδική καφρίλα και ο οπαδικός εγωισμός, κι ας ξέρουν οτι ο "νέος Πανιώνιος" δεν είναι Πανιώνιος!
      Ο "πρώην Πανιώνιος", λοιπόν, εκμεταλλεύτηκε τον φωτογραφικό νόμο (2947/2001) του Βενιζέλου για τις ομάδες τις Θεσσαλονίκης σβήνοντας 13 εκ. ευρώ. Ο Πιερικός δεν έχει τόσα χρέη.
      Από την άλλη μεριά, η ΑΕΚ σεβόμενη την ιστορία της προτίμησε να πέσει στη Γ' Εθνική παρά να αλλάξει όνομα εκμεταλλευόμενη την "κομπίνα με τα ΑΦΜ".
      Η ΑΕΚ στάθηκε στα πόδια της. Θα μου πεις ότι έχει και έναν Μελισσανίδη πίσω της, ναι, αλλά έχει και έναν λαό! Οι κατερινιώτες πού είναι;
      Ο Πιερικός (δυστυχώς) πάντα ήταν δορυφόρος του ΠΑΟΚ και ένας "τροφοδότης παικτών". Έτσι είναι, είτε μας αρέσει είτε όχι.
      Η λύση για τον Πιερικό είναι να βρεθεί επενδυτής, πράγμα δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο.


      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!