Νέες νίκες για παίδες-κορασίδες


Απόλυτη επιτυχία είχαν οι ομάδες του Πιερικού, όπου το Σαββατοκύριακο κέρδισαν τόσο οι παίδες όσο και οι κορασίδες και μάλιστα με 3-0 σετ παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ, δείχνοντας ότι η εκπληκτική περσινή πορεία όλων των τμημάτων του Πιερικού έχει και συνέχεια.


Η τεχνογνωσία που διαθέτει το τμήμα βόλεϊ του Πιερικού και η άριστη οργάνωση του σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα αποτελούν τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Η ομάδα των παίδων αγωνίστηκε μέσα στην Έδεσσα με την ομάδα της Εδεσσαικής. Οι παίκτες του Πιερικού παίζοντας σοβαρά, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Έδεσσας με αποτέλεσμα να κερδίσει και τα τρία σετ πολύ εύκολα, όπως δείχνει και το σκορ.
Ο Κ. Σαρρής χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του δοκιμάζοντας παράλληλα και διάφορα συστήματα τακτικής.
Η ομάδα των κορασίδων που ουσιαστικά αποτελείται απο την ομάδα των παγκορασίδων, παίζοντας βόλεϊ για σεμινάριο, ειδικά στα δυο πρώτα σετ κέρδισε μέσα στην Μελίκη την τοπική ομάδα πάρα πολύ εύκολα, δείχνοντας ότι παρά το νεαρό της ηλικίας τους θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος.
Η ομάδα των κορασίδων (ουσιαστικά παγκορασίδων) παραμένει αήττητη για 2.5 χρόνια, έχοντας πετύχει 33 στις 33 νίκες, κερδίζοντας συνεχόμενα το αντίστοιχο πρωτάθλημα των παγκορασίδων 2 φορές, διδάσκοντας πως παίζεται ποιοτικά υψηλό βόλεϊ σε πολύ μικρή ηλικία.
Τα κορίτσια του Πιερικού παραμένουν στην 1η θέση της βαθμολογίας αήττητες όπως είναι εδώ και 2.5 χρόνια. Αποτελεί ομάδα μοντέλο παρά το ότι είναι πολύ μικρές σε ηλικία.
Η σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά που γίνονται στις προπονήσεις αποδίδουν καρπούς και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, είναι επακόλουθο αυτής της δουλειάς. Η ομάδα του Πιερικού έχει πετύχει πάρα πολλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ειδικά την περσινή χρονιά όπου σάρωσε σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες.
Οι μεγάλες και εντυπωσιακές επιτυχίες έχουν ως αποτέλεσμα την αθρόα εγγραφή νέων αγοριών-κοριτσιών στο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού.
Ο κόσμος αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια αλλά και τα υψηλά αποτελέσματα που έχουν πετύχει οι ομάδες του Πιερικού, έχει αγκαλιάσει το τμήμα βόλεϊ δείχνοντας την αγάπη του τόσο με την συμμετοχή του στους αγώνες τις ομάδες, όσο και στις προπονήσεις, φέρνοντας τα παιδιά του στον Πιερικό να μάθουν να παίζουν βόλεϊ, να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, να κοινωνικοποιηθούν πάνω σε παιδαγωγικές αρχές όπως διδάσκονται από το έμπειρο και καταξιωμένο προπονητικό τιμ, αποτελούμενο από τους Κ.Φ.Α. Σαρρή και Παναγιωτίδου.
Τα εκπληκτικά αποτελέσματα αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της άριστης λειτουργίας όλου του οικοδομήματος του τμήματος βόλεϊ του Πιερικού.

Η σύνθεση παίδων
Μητσημπόνας, Θεοχάρης, Μπατσαράς, Γιαντσίδης Απ., Γιαντσίδης Δ., Μπέλος, Τόλιας, Παπαδόπουλος.
Η σύνθεση κορασίδων
Τσιουτσιούλη, Μπατσίλα, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Γκουτζαμάνη, Καλαϊτζή, Γκουτζιούλη, Στύλου, Θεοδώρου, Τόσκα, Κωνσταντινίδου.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 9-1 6
2. ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 8-3 5
3. ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 8-5 5
4. ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 4-8 4
5. ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ 3-8 4
6. ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 2-9 3
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν. 6944/995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948/724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!