Η Αποστολή του Πιερικού εν όψει Νίκης Βόλου

Αναγκαστική αλλαγή στα δοκάρια για τονΝίκο Γκουλή, αφού ο Τριαντάφυλλος Βασιλειάδης δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στον τένοντα από την αναμέτρηση στη Φυλή με τον Θρασύβουλο. Ο 27χρονος γηγενής γκολκίπερ θα μείνει μια εβδομάδα εκτός δράσης και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου, θα πάρει ο έμπειρος Θανάσης Τόλιος, που θα κάνει ντεμπούτο για φέτος, με στόχο να κρατήσει και εκείνος ανέπαφη την εστία του (για τον πάγκο θα επιστρατευθεί ο Δημήτρης Παπατολίκας).


Στον αντίποδα, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Αουγκούστο Φαμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις του και θα βρεθεί κανονικά στην ενδεκάδα, όπως άλλωστε και ο Ισπανός Μάρτιν Αλεχάντρε Ντάνι, που αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης. Μάλιστα, για τον Φαμπίνιο τα χαρμόσυνα… μαντάτα ήταν διπλά, καθώς η Ελληνίδα σύζυγός του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί (γιος).

Εκτός αποστολής για τον Πιερικό πλην του Βασιλειάδη θα μείνουν οι ανέτοιμοι Ελευθεριάδης και Καρακατσάνης. Όσο για την ενδεκάδα, θα αποτελείται πιθανότατα από τους Τόλιο, Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Καρτσαμπά, Λόπεζ, Δεσποτόφσκι, Φαμπίνιο, Καθάριο, Ντάνι και Κόιτς, ενώ θέσεις διεκδικούν οιΣεχολάρι, Ίτσιος, Δήμου και Κωτσιόπουλος.

Στόχος των «μελανόλευκων» βεβαίως κόντρα στη Νίκη Βόλου δεν είναι κάτι λιγότερο από το παρθενικό φετινό τρίποντο, μετά τα δυο «στείρα» 0-0 ως τώρα, ώστε να αξιοποιηθεί ο παράγοντας έδρα, πριν το νέο ματς στην Κατερίνη, με τον Εργοτέλη την άλλη Κυριακή (ενδιάμεσα θα υπάρχει ρεπό για τον πρώτο γύρο την Τετάρτη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!