Τι θα ισχύσει στο Πρωτάθλημα Νέων Football League 2012-2013


Στα... καρφιά βρίσκονται - όπως και τη περσινή χρονιά που άρχισαν τέλος Δεκεμβρίου -,  βρίσκονται οι ομάδες Νέων που ανήκουν στους συλλόγους της Football League και Football League 2, καθώς περιμένουν αφενός την κλήρωση των οικείων Πρωταθλημάτων τους, και αφετέρου την οριστική αναδιάρθρωση της Β΄ κατηγορίας, μετά και τις πρόσφατες σημαντικές εξελίξεις.

Σε περίπτωση που όλα δρομολογηθούν και επιτέλους κατοχυρωθούν νομικά και ουσιαστικά, τα Πρωταθλήματα Νέων της Football League και Football League 2 θα αρχίσουν σε ημερομηνία που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή, ενδεχομένως τον Νοέμβριο.
Θα προηγηθεί ασφαλώς η δημοσιοποίηση της επίσημης προκήρυξης για τον τρόπο που θα διεξαχθούν τα παιχνίδια, προφανώς σε δυο Ομίλους, ώστε να καλυφθούν όλες οι ομάδες, που σημαίνει πρακτικά 21 της Football League και άλλες τόσες της Football League 2. Δεν έχει οριστεί ο αριθμός συμμετοχών...
Μεταξύ άλλων αξίζει να υπογραμμιστεί πως όσες ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση που φέρεται να παίρνει διαστάσεις μαμούθ λόγω των πολλών συμμετοχών, θα μπορούν να αγωνιστούν μέχρι και 5 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Εκτός αυτών, δεν θα μπορούν να αγωνιστούν μεγαλύτεροι του έτος γέννησης 1992.
Στο σύνολό τους θα αγωνίζονται παίκτες γεννημένοι ως και το 1993. Θα διευκρινιστεί στη προκύρηξη καθώς ακόμη όλα είναι ρευστά...
Αποσαφηνίζουμε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση γίνεται για να προσφέρει αγωνιστικές ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των δυο κατηγοριών, ώστε να μη μένουν σε απραξία μετά τα παιδικά πρωταθλήματα, και για το λόγο αυτό αναφέρεται ωςΠρωτάθλημα Νέων Football League/2 και όχι Κ21
Σε αναμονή λοιπόν των εξελίξεων, και της ποδοσφαιρικής αναδιάρθρωσης. Ως τότε, τα τμήματα προπονούνται και δίνουν φιλικά παιχνίδια προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμα όταν θα ξεκινήσουν.

(πηγή:acadimies.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!