Καθάρισε με Καθάριο και με Ντάνι στο τιμόνι o Πιερικός


Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Πιερίας, με τους Ντάνι και Καθάριο να σκοράρουν απέναντι στους Βολιώτες οι οποίοι έφυγαν για πρώτη φορά φέτος ηττημένοι από το γήπεδο μετά από 3 αγωνιστικές στη Football League.
Η ομάδα του Νίκου Γκουλή μετά από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος αναζητούσε τη νίκη κόντρα σε μια από της αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος όπως ήταν η Νίκη Βόλου μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (07/10). Η ομάδα της Πιερίας μπροστά σε περίπου 2000 φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο, κατάφερε να νικήσει 2-0 και να φτάσει έτσι τους 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα, αφήνοντας στους 4 την ομάδα της Μαγνησίας η οποία δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τους περίπου 300 οπαδούς της που βρέθηκαν δίπλα της στην Κατερίνη.
Το παιχνίδι στην Κατερίνη ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που θέλησαν να πάρουν τα ηνία του αγώνα και να απειλήσουν πρώτοι την εστία του Πιερικού. Η Νίκη Βόλου είχε πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και θέλησε να δημιουργήσει καταστάσεις στα καρέ του Τόλιου, ωτόσο ο έμπειρος πορτιέρο της ομάδας της Κατερίνης κατάφερε να κρατήσει το «μηδέν». Όσο κυλούσε ο χρόνος, οι γηπεδούχοι έδειχναν να βρίσκουν τα πατήματά τους και ισορρόπησαν την κατάσταση.
Από το 25’ και μετά μάλιστα οι γηπεδούχοι άρχισαν να είναι καλύτεροι των αντιπάλων, κι έτσι το γκολ που τους έδωσε το προβάδισμα δεν άργησε να έρθει. Ήταν το 28’ του αγώνα στην Κατερίνη όταν ο Σεχολάρι έκανε ωραία σέντρα κι ο Ντάνι με πλασέ νίκησε τον Καρακούτση για το 1-0 του Πιερικού, με το πρώτο γκολ του Ισπανού για λογαριασμό της ομάδας της Πιερίας.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός έδειξε διάθεση να φτάσει και σε δεύτερο γκολ έτσι ώστε να «κλειδώσει» τη νίκη, κάτι που θα μπορούσε να έχει πετύχει στο 59’ όταν ο Σεχολάρι δεν κατάφερε να νικήσει τον Καρακούτση σε τετ-α-τετ, έπειτα από ωραία πάσα του Ντάνι. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι άρχισαν να οπισθοχωρούν και να δίνουν χώρο στη Νίκη Βόλου η οποία ενέτεινε τις προσπάθειές της για την ισοφάριση.
Η ομάδα της Μαγνησίας είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Πουρτουλίδη και Μήτση, όμως, δεν κατάφερε να νικήσει τον Τόλιο κι έτσι οι γηπεδούχοι στο φινάλε έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με το οποίο εξασφάλισαν την πρώτη τους νίκη για φέτος στη Football League. Το 2-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 86’ με τον Καθάριο να φεύγει στην αντεπίθεση και να πλασάρει εύστοχα τον Καρακούτση, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Παπαστεργίου (64' Λαζαρίδης), Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Ίτσιος, Φαμπίνιο, Κόιτς (64' Καθάριος), Σεχολάρι, Δεσποτόφσκι, Ντάνι (80' Δήμου)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Καρακούτσης, Ψιάνος (80' Φλίγκος), Μήτσης, Καρατζάς, Βέρτζος, Τάσιτς, Ριζογιάννης (70' Τάντιτς), Πουρτουλίδης, Σκούφαλης, Κυριάκος, Ουέλινγκτον (70' Γιάκομπ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!