Κώστας Παπαδόπουλος:Είμαι αηδιασμένος απο τη διαιτησία

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω  δημόσια την ΠΑΕ Θρασύβουλος και ειδικά τον πρόεδρο Σωτήρη Μασούρη για την καταπληκτική φιλοξενία την οποία έτυχε η ομάδα μας και οι φίλοι της μηδενός εξαιρουμένου.

Η συμπεριφορά προς τη διοίκηση του Πιερικού, τον δήμαρχο Κατερίνης και τους βουλευτές Πιερίας κους Κώστα Κουκοδήμο και  Δημήτρη Χριστογιάννη και τους φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν στο γήπεδο της Φυλής,  μας σκλάβωσε και το λιγότερο μας υποχρέωσε, να ανταποδώσουμε.

Τέτοιες συμπεριφορές προάγουν από κάθε πλευρά το προϊόν του ποδοσφαίρου και το επίπεδο της Φούτμπολ Λίγκας.
Τώρα σε ότι αφορά τον αγώνα, αισθάνομαι αηδιασμένος από την ΕΧΘΡΙΚΗ (με κεφαλαία ΕΧΘΡΙΚΗ το τονίζω) διαιτησία του κου Σωσώνη και των βοηθών του. Δεν πρόκειται για κακή ημέρα της διαιτησίας. Πρόκειται για εχθρική ενέργεια. Ελπίζω ο παρατηρητής διαιτησίας να κάνει τη δουλειά του.
Όσο για τις υποσχέσεις προστασίας του Πιερικού από ανάλογες καταστάσεις των «ισχυρών» ποδοσφαιρικών παραγόντων της Πιερίας, δε θέλω να σχολιάσω λέγοντας πολλά. Απλά θα πώ μόνο μια φράση:
Καληνύχτα κύριε «Κανάρη»….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!