ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Προϊστορία και Λεπτομέρειες

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο Πιερικός, για το αυριανό ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο Πιερικό Στάδιο ( 19:00 OTE TV ). Χωρίς επιπρόσθετες απώλειες ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας, έτσι στο αυριανό απουσιολόγιο θα παραμείνουν οι ίδιοι απόντες από το ματς με την Νίκη Βόλου, δηλαδή οι Τριαντάφυλλος Βασιλειάδης, Πλάτων Καρακατσάνης και Χρήστος Ελευθεριάδης. Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα έχει σίγουρη θέση ο Θανάσης Τόλιος. 
Το προπονητικό τιμ, παρακολούθησε την περασμένη Πέμπτη την αναμέτρηση Εργοτέλη-Απόλλωνα, βγάζοντας σημαντικά συμπεράσματα για την αντιμετώπιση της ομάδας του Εργοτέλη στο Πιερικό Στάδιο.
Από την πλευρά του Πιερικού στόχος φυσικά είναι η νίκη, για το 2x2 στα εντός και το πλασάρισμα σε ακόμα πιο υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Η πιθανή ενδεκάδα : Τόλιος, Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς, Ντόικιτς, Φαμπίνιο, Δεσποτόφσκι,Ίτσιος, Καθάριος, Κόιτς, Ντάνι. 

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ : Δεν φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερη προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες, πλην ενός ματς κυπέλλου το 2009 όπως αναφέρουμε και πιο πάνω στην φώτο, με την κανονική διάρκεια του αγώνα να λήγει 1-1 με τα γκολ του Τασίδη στο 55' και του Λεάλ στο 2 λεπτό των καθυστερήσεων. Στην παράταση ο Εργοτέλης πήρε προβάδισμα 1-2 στο 104' με τον Σασιασβίλι, για να απαντήσει τέσσερα λεπτά αργότερα στο 108' ο Γκουγκουλίας για να φέρει το ματς ξανά στα ίσια 2-2. Στην συνέχεια το ματς πήγε στα πέναλντι με τον Πιερικό να κερδίζει 4-2, μετά από δύο επεμβάσεις του Καρακούτση, που ήταν και το πρόσωπο του αγώνα

Αναμένεται και πάλι ο κόσμος να γεμίσει το στάδιο, μιας κι οι τιμές είναι εξαιρετικές για ένα ωραίο Πιερικό απόγευμα. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Τοπούζης (Θράκης), με βοηθούς τους Δηλγεράκης (Δράμας) και Χαρίτσης (Θράκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!