Πάμε για την πρώτη μας νίκη

Τον παράγοντα έδρα καλείται να αξιοποιήσει η ομάδα της Κατερίνης, αρχής γενομένης από το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου, μια ομάδα που παρότι νεοφώτιστη στοχεύει ψηλά φέτος. Οι δυο «λευκές» ισοπαλίες, με Παναχαϊκή εντός και Θρασύβουλο εκτός άφησαν με… απωθημένα την ομάδα του Νίκου Γκουλή, που ψάχνει το παρθενικό γκολ και το πρώτο τρίποντο.


Προς την κατεύθυνση της επιθετικής ενδυνάμωσης συνεισφέρει και η επάνοδος του Μάρτιν Αλεχάντρε Ντάνι. Ο έμπειρος Ισπανός φορ, που ταλαιπωρούνταν από διάστρεμμα και έλειψε στη Φυλή, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αναμένεται να επανέλθει στην «κορυφή» της ενδεκάδας. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Παύλος Δήμου, χωρίς να αποκλείονται άλλες εκπλήξεις από το τεχνικό τιμ. Μοναδικοί απόντες παραμένουν οι Πλάτων Καρακατσάνης και Χρήστος Ελευθεριάδης, με τον δεύτερο πάντως να μπαίνει σε φουλ ρυθμούς από Δευτέρα.

Η αποστολή για το ματς με τους Βολιώτες θα ανακοινωθεί το Σάββατο, ενώ στη Νίκη αγωνίζεται πλέον ο πρώην τερματοφύλακας του Πιερικού, Τάσος Καρακούτσης, αλλά και ακόμα ένας παλιός γνώριμος, ο έμπειρος χαφ, Νίκος Πουρτουλίδης.


Θετική προϊστορία


Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί ότι οι «μελανόλευκοι» έχουν ευνοϊκή παράδοση με τη θεσσαλική ομάδα, αφού σε συνολικά 33 αναμετρήσεις τους έχουν 19 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες, με τέρματα 60 υπέρ και 29 κατά. Οι 18 αναμετρήσεις έγιναν σε επίπεδο Β΄ Εθνικής, ενώ ειδικά στην Κατερίνη ο Πιερικός έχει 15 νίκες σε 19 αγώνες, 3 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα, το 2002, στην τελευταία αναμέτρηση των δυο ομάδων, αλλά για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κατερινιώτες την Τετάρτη θα εκτίσουν το ρεπό του πρώτου γύρου και θα έχουν την ευκαιρία αποφόρτισης από τα σερί παιχνίδια, ενώ την άλλη Κυριακή θα παίξουν ξανά στο «σπίτι» τους, κόντρα σε έναν άλλο διεκδικητή της ανόδου, τον Εργοτέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!