ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ( PRE GAME )


Με στόχο το πρώτο διπλό θα παραταχθεί στην Εύβοια η ομάδα της Κατερίνης, με… φόρα από τα θετικά αποτελέσματα με Νίκη Βόλου και Εργοτέλη (τέσσερις βαθμοί απέναντι σε δυο από τα φαβορί της ανόδου). Η ομάδα του Νίκου Γκουλή θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς από τον Ηρακλή για την περσινή βαριά ήττα με 4-0 την τελευταία αγωνιστική, που της στέρησε τη συμμετοχή στα πλέι οφ, ενώ σε γνώριμα λημέρια θα βρεθεί ο γκολκίπερ, Θανάσης Τόλιος.

Βεβαίως, οι «μελανόλευκοι» θα αγωνιστούν με προβλήματα στα Ψαχνά, αφού οι Παύλος Καθάριος, Ιγκόρ Κόιτς και Αλμπέρτο Λόπεζ είχαν μικρο ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και «κόπηκαν» από την αποστολή (ο πρώτος διάστρεμμα, ο δεύτερος δέχθηκε γονατιά στον μηρό και ο Ισπανός πρόβλημα στην κνήμη). Βεβαίως, από την 20άδα «κόπηκαν» και οι Βασιλειάδης, Ελευθεριάδης, Καρακατσάνης και για λόγους τακτικής ο Μιχαηλίδης. Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα θα είναι ο νεαρός Αστέριος Νίκου (δεξί εξτρέμ), αλλά και ο Παύλος Δήμου, αυτή τη φορά πιθανότατα σε ρόλο αμυντικού χαφ, μπροστά από τους Καρτσαμπά-Ντόικιτς (σε σύστημα 4-1-4-1).
Πιθανή ενδεκάδα:Τόλιος, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς, Ντόικιτς, Δήμου, Φαμπίνιο, Δεσποτόφσκι, Νίκου  Ντάνι,Σεχολάρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!