ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟN ΙΩΝΙΚΟ


Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στην Αθήνα για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο καλαθοσφαιριστής Νεκτάριος Μάρουσιτς και ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Πόδας, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
Νεκτάριος Μάρουσιτς – καλαθοσφαιριστής: «Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας μια διαφορά συν εννιά την οποία κρατήσαμε στο ημίχρονο. Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο μπήκαν δύο τρίποντα από τους αντιπάλους, δύο δύσκολα καλάθια και αναγκαστήκαμε έτσι να κάνουμε ζώνη και εκεί «κολλήσαμε». Η διαφορά έφτασε στους έξι πόντους.
Προσπαθήσαμε τα τελευταία λεπτά, φτάσαμε στον πόντο και χάσαμε το παιχνίδι από επιτυχημένες βολές τους. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, ενώ στο δεύτερο όχι και τόσο. Είμαστε πάντως αισιόδοξοι ότι θα στη συνέχεια θα πάμε καλά».
Δημήτρης Πόδας – γενικός αρχηγός: «Χάσαμε ένα παιχνίδι το οποίο θα έπρεπε σύμφωνα με την απόδοσή μας να έχουμε κερδίσει, έστω και στις λεπτομέρειες. Υπήρξε σαφής  βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας μας με κύριο αρωγό την πολύ καλή παρουσία των νεαρών αθλητών μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι με υπομονή και πολύ δουλειά τα καλύτερα έρχονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!