Φαμπίνιο: Θέλουμε να συνεχίσει ο κόσμος να είναι κοντά μας


<<Η ομάδα πάει καλά. Έχουμε μέχρι τώρα μια πολύ καλή πορεία.  Κάναμε μια μεγάλη νίκη στο τελευταίο μας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και αυτό βοηθάει στο να συνεχίσουμε να έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα. Είμαστε γενικά σε καλό δρόμο και ευχαριστημένοι με την πορεία μας μέχρι σήμερα.

Θέλουμε να συνεχίσει να είναι ο κόσμος κοντά μας. Ήδη το γήπεδο μαζεύει πολλούς φιλάθλους και αυτό μας βοηθάει κι εμάς πάρα πολύ. Είμαστε μια νέα ομάδα και αυτό ξέρετε είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας.

Θυμόμαστε κι εμείς τον εαυτό μας πριν 7-8 χρόνια, γι αυτό θέλω να πω ότι προσπαθούμε να βοηθάμε όσο μπορούμε κι εμείς τα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα. Κι αυτά από την πλευρά τους θα πρέπει να βλέπουν τις δικές μας κινήσεις ώστε να κερδίσουν από την παρουσία μας κοντά τους. 

Μιλάμε πολύ μαζί τους, είναι καλοί χαρακτήρες και έχουν πολύ ταλέντο. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να ακούνε, να βλέπουν και να μαθαίνουν και να μπορέσουν με τον τρόπο αυτό να βοηθήσουν στο μέγιστο τον Πιερικό.
Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι το ίδιο. Έτσι βλέπουμε και το αυριανό με τον Εργοτέλη. Εμείς στην έδρα μας πρέπει να δυσκολεύουμε και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και εκτός έδρας να προσπαθούμε το λιγότερο να μη χάνουμε. Να τα δίνουμε όλα πολεμώντας το κάθε μάτς ώστε να μένει και ο κόσμος μας ευχαριστημένος>>. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!