Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Σαρρής



Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου και πρώην πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Γιώργος Σαρρής, είναι ο διάδοχος του Σοφοκλή Πιλάβιου.
Ο 54χρονος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κέρδισε στις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τον Βασίλη Γκαγκάτση.

Συγκεκριμένα έλαβε 37 ψήφους έναντι 20 του πρώην προέδρου της ΕΠΟ από το 2001 ως το 2008.
Δικαίωμα ψήφου είχαν  οι εκπρόσωποι των 57 Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας. Στις Ενώσεις συμπεριλαμβάνονται και η Σούπερ Λίγκα και η Ενωση Β'-Γ' Εθνικής που έχουν από μία ψήφο.
Για την εκλογή στην προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας χρειάζονταν τουλάχιστον 29 Ενώσεις, με τον Γιώργο Σαρρή να εκλέγεται άνετα συγκεντρώνοντας 37 (ποσοστό 64.9%).
Τα νέα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ είναι τα εξής:
Ανασόπουλος Νίκος (ΕΠΣ Πειραιά), Βούλγαρης Αργύρης (ΕΠΣ Χαλκιδικής), Βούρβαχης Γιώργος (ΕΠΣ Χανίων), Γαβριηλίδης Δαμιανός (ΕΠΣ Θράκης), Γκιριτζίκης Γιώργος (ΕΠΣ Ξάνθης), Γκίτσιος Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Καστοριάς), Δημητρίου Παναγιώτης (ΕΠΣ Αθηνών), Καραμελίδης Γιώργος (ΕΠΣ Ημαθίας), Μαζαράκης Ευάγγελός (ΕΠΣ Κεφαλονιάς Ιθάκης), Οικονομίδης Ιωάννης (ΕΠΣ Δωδεκανήσων), Παπακωνσταντίνου Ιωάννης (ΕΠΣ Ευβοίας), Προύντζος Νικόλαος (ΕΠΣ Αρκαδίας), Σταθόπουλος Αριστείδης (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Τζανόπουλος Μιχάλης (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), Τοπολιάτης Ευάγγελος (ΕΠΣ Βοιωτίας).
Μετά την εκλογή του ο κ. Σαρρής δήλωσε:
"Το ελληνικό ποδόσφαιρο με το σημερινό αποτέλεσμα αποφάσισε να κινηθεί προς το μέλλον. Η νέα διοίκηση αντιλαμβάνεται πλήρως τις δυσκολίες μιας περιόδου που το άθλημα υποφέρει. Εγγυόμαστε προς πάσα κατεύθυνση πως θα λειτουργήσουμε βάσει των θεσμών χωρίς παρεκτροπές και παρεμβάσεις. Θα εργαστούμε σκληρά με όραμα και σχέδιο για το καλό του ποδοσφαίρου.
Για να πετύχουμε κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει μια συλλογική διοίκηση στην Ομοσπονδία και να έχουμε καλές σχέσεις, και το αυτοδιοίκητο να έχει τον χαρακτήρα που πρέπει. Η νέα διοίκηση θα αντιμετωπίσει τις Ενώσεις με τον ίδιο τρόπο και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Έχουμε πρόγραμμα, όραμα και σχέδιο και πιστεύω ότι με την βοήθεια όλων θα το υλοποιήσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!