Γκουλής: Μπράβο για τα γκολ που δεν μέτρησαν!

Νίκος Γκουλής (προπονητής Πιερικού):«Όταν παίζεις με μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, τότε το σημαντικό είναι η πρόκριση. Δεν κινδυνεύσαμε, είχαμε έναν αξιόλογο διαιτητή και δύο αξιόλογους επόπτες, που μας ακύρωσαν 3 γκολ και δεν έδωσαν 2 πέναλτι. Όλοι κάνουν λάθη, κι εμείς και οι διαιτητές. Συγχαρητήρια στον κ. Ζώη και την ομάδα του».

Ανέστης Ζώης (προπονητής Δόξας Κρανούλας): «Γι' άλλη μια φορά χάσαμε μια πρόκριση στα πέναλτι. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών. Δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας, αυτό ήταν μόλις το δεύτερο. Αντιμετωπίσαμε σωστά τον αντίπαλο, γνωρίζαμε πως θα παίξει. Αλλάξαμε 2 παίκτες αναγκαστικά. Θα παίξουμε και πιο επιθετικά απ' ότι σήμερα. Καλή συνέχεια στον Πιερικό. Για τη διαιτησία δεν χρειάζεται να στενοχωριόμαστε. Οι νεαροί παίκτες μας είναι πολλοί, θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα παιδιά ανταπεξήλθαν σήμερα».

Σωτήρης Καραγκούνης (παίκτης Πιερικού): «Το ματς ήταν κλειστό, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έπαιζε πολύ κλειστά. Δεν μας δόθηκαν 2 πέναλτι. Καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση και αυτή μετράει».

Σπύρος Νικολάου (παίκτης Δόξας Κρανούλας): «Σήμερα το ματς ήταν κλειστό, αλλά αν μια ομάδα προσπαθούσε να παίξει με την μπάλα κάτω ήμασταν εμείς, ενώ ο αντίπαλος έπαιζε συνεχώς με γεμίσματα. Στο α' μέρος δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι. Αν κάποιος δεν ήξερε θα νόμιζε ότι εμείς είμαστε σε ανώτερη κατηγορία. Θα προσπαθ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!