Ο Γιάννης Δερμίσης μιλάει στα παιδιά του PierikosNews


PNEWS : Γιάννη ένα παιδί μικρό σε ηλικία όπως εσύ γεννηθείς του 1994 και όμως παίρνεις αρκετές συμμετοχές στην Γ' εθνική και στον Βατανιακό και όλοι μιλάνε για ένα καινούργιο ταλέντο. Μίλα μας για τα χρόνια σου στον βατανιακό και για την χρονιά σου σαν επαγγελματίας.

Γ.ΔΕΡΜΙΣΗΣ : Προσωπικά πιστεύω πως η ηλικία , δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο και ειδικά στις μέρες μας, γιατί αν ρίξουμε μια ματιά στα ρόστερ των ομάδων της SUPER LEAGUE , της FOOTBALL LEAGUE ακόμα και της FOOTBALL LEAGUE 2 θα δούμε ότι πάρα πολλά παιδιά ακόμα και σε πολύ μικρές ηλικίες καλούνται να ανταπεξέλθουν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Όσο αναφορά τον Βατανιακό , πέρσι ήταν μια νεοφώτιστη ομάδα που είχε ως κύριο στόχο την γρήγορη παραμονή, μια καλή πορεία και ένα καλό ‘’πλασάρισμα’’ στην τελική βαθμολογία. Αυτό το πετύχαμε και η ομάδα έκανε μια αξιοπρεπείς πορεία παίζοντας μάλιστα και ωραίο ποδόσφαιρο. Μέσα από την καλή πορεία αυτής της ομάδας , μπόρεσα εγώ , όπως και άλλα νεαρά παιδιά (Καρτσαμπάς , Νίκου , Χατζηισαϊας , Μιχαηλίδης κ.α), να πετύχω και προσωπικούς στόχους που δεν είναι άλλοι από μια πάνω από όλα υγιείς και γεμάτη από παιχνίδια χρονιά. Ερχόμενος από δυο γεμάτες χρονιές στην Δ΄Εθνική με την φανέλα του Εθνικού Κατερίνης , αυτό που ήθελα ήταν μια ακόμα γεμάτη χρονιά σε μια παραπάνω κατηγορία κάτι το οποίο και έγινε. Προσωπικά πιστεύω πως η Γ’ εθνική είναι ‘’μάνα’’ του ποδοσφαίρου. Συνδυάζει και ποιότητα αλλά και πολύ δύναμη και για τον λόγο αυτό θεωρώ πως είναι ένα τεράστιο σκαλί για όλους τους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές.

PNEWS : Τελειώνεις συμβόλαιο με τον βατανιακό και έχεις αρκετές επιλογές για να διαλέξεις ομάδα με την κυριότερη τον ΠΙΕΡΙΚΟ την μεγάλη ομάδα της πόλης μας. Τι σε οδήγησε στην απόφαση να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Επισκοπή?

Γ.ΔΕΡΜΙΣΗΣ : Η αλήθεια είναι πως με το τέλος της περσινής ποδοσφαιρικής χρονιάς οι προτάσεις που είχα στα χέρια μου ήταν πολλές και ικανοποιητικές και μέσα σε αυτές ήταν του Πιερικού όπως και δυο ομάδων της μεγαλύτερης κατηγορίας. Ως πρώτο στόχο βέβαια είχα τον Πιερικό , μιας και αγωνίζεται στην FOOTBALL LEAGUE και είναι και στην πόλη μου. Όμως δέχθηκα μια πάρα πολύ καλή πρόταση από την Επισκοπή που μόνο ένας τρελός θα απέρριπτε. Όμως το θέμα δεν είναι το οικονομικό , και πόσο μάλλον στην ηλικία που βρίσκομαι. Μετά από πολλή σκέψη κατέληξα στην επιλογή να φύγω από την πόλη μου και την οικογένεια μου, και να μετακομίσω στην Κρήτη. Η επιλογή αυτή πιστεύω πως την δεδομένη στιγμή ήταν η καλύτερη για μένα και την καριέρα μου. Θέλησα να παραμείνω άλλη μια χρονιά στην Γ΄Εθνική , ώστε να γίνω ακόμα πιο έμπειρος μετά από μια ακόμα γεμάτη χρονιά, να καθιερωθώ στις επαγγελματικές κατηγορίες και σιγά σιγά με την βοήθεια του Θεού και της τύχης να βρεθώ ακόμα ψηλότερα. 

PNEWS : Αν μιλώντας πάντα υποθετικά ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έβγαινε στην πρώτη κατηγορία Ελλάδος (γιατί στο σήμερα οι οικονομικές δυνατότητες της ομάδος είναι μηδαμινές) θα σκεφτόσουν να επιστρέψεις στην Μακεδονία και στην πόλη σου ?

Γ.ΔΕΡΜΙΣΗΣ : Σίγουρα ο Πιερικός είναι η μεγαλύτερη και η πιο ιστορική ομάδα της Πιερίας και σαφώς όλοι οι ποδοσφαιριστές της Πιερίας όπως και εγώ, έχουν την φιλοδοξία και το όραμα να παίξουν μια μέρα με την φανέλα του Πιερικού. Ασφαλώς και θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ και εγώ στο Πιερικό και πόσο μάλλον στην SUPER LEAGUE. Προς το παρόν το μόνο που μπορώ να πω και να κάνω , είναι να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στην ομάδα του Πιερικού , να πετύχει τους στόχους της και να βρεθεί ξανά στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου , γιατί εκεί αξίζει να βρίσκετε.

PNEWS : Κλείνοντας θα θέλαμε να μας μιλήσεις για της εμπειρίες που παίρνεις στην Επισκοπή. Είσαι ευχαριστημένος με την επιλογή σου και με την συνεργασία σου με τους συμπαίκτες και το τεχνικό team ?

Γ.ΔΕΡΜΙΣΗΣ : Πριν έρθω στο Ρέθυμνο και στην ομάδα της Επισκοπής , είχα ακούσει τα καλύτερα για αυτόν τον σύλλογο. Φτάνοντας τελικά στην Κρήτη , όλα ήταν ακόμα καλύτερα από αυτά που περίμενα. Βρήκα μια ομάδα πλήρως οργανωμένη , οικονομικά ισχυρή , με δικό της μεγάλο και καινούριο στάδιο , με δικά της γυμναστήρια , με αίθουσες μασάζ , φυσιοθεραπείας , αίθουσες dvd για προβολή αγώνων και αντιπάλων και γενικώς ότι ακριβώς ζητάει ένας ποδοσφαιριστής. Η Επισκοπή πιστεύω πως είναι ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου , όπως για παράδειγμα ο γειτονικός Πλατανιάς , και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Καθημερινά τρέχουν και ματώνουν για αυτήν την ομάδα εκατοντάδες άνθρωποι που βοηθούν στην ομαλή λειτουργία και δεν αφήνουν να λείψει τίποτε από τους ποδοσφαιριστές. Την δεδομένη στιγμή μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον εαυτό μου και την επιλογή μου να βγω εκτός Πιερίας και να ‘’μεταναστεύσω’’ στην Κρήτη και το πανέμορφο Ρέθυμνο. Η φετινοί στόχοι της ομάδας είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης στην FOOTBALL LEAGUE 2 και την άνοδο δηλαδή στην FOOTBALL LEAGUE . Πιστεύω πως ο στόχος αυτός θα υλοποιηθεί μιας και έχουμε ένα από τα καλύτερα και πιο ποιοτικά ρόστερ της κατηγορίας με παίχτες που περάσανε από ομάδες της SUPER LEAGUE όπως είναι ο Ρουμπάκης , ο Ψωμάς , ο Τριανταφύλλου , ο Αργυράκης , ο Κοζανίδης , ο Δελήμπασης που σε συνδυασμό με εμάς τους νεότερους καθώς αι τον πολύπειρο προπονητή κ. Θανάση Κολιτσιδάκη (με θητείες σαν ποδοσφαιριστής σε Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, και παίζοντας σε ένα Μουντιάλ με την Εθνική μας ομάδα) μπορούμε να φτιάξουμε μια ισχυρή ομάδα που θα χτυπήσει το πρωτάθλημα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!