Αποστολή για τον αυριανό αγώνα - Φανέλα βασικού διεκδικεί ο Σίμος Παπαδόπουλος

Είχε που είχε πρόβλημα στο σκοράρισμα η ομάδα της Κατερίνης, προέκυψε και η απουσία του Ντάνι, που επιδεινώνει την κατάσταση, «πονοκεφαλιάζοντας» τον Νίκο Γκουλή για τον τομέα παραγωγικότητα. Ο έμπειρος Ισπανός φορ του Πιερικού υπέστη διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση και προληπτικά κυρίως «κόπηκε» από την αποστολή, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στη δύσκολη συνέχεια. Τη θέση του Μάρτιν Αλεχάντρε Ντάνι στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει πιθανότατα ο Αλέξανδρος Σεχολάρι, ελλείψει πολλών άλλων επιλογών, ενώ φανέλα βασικού διεκδικεί και ο Σίμος Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» δεν υπολογίζει ξανά στους ανέτοιμους Καρακατσάνη και Ελευθεριάδη, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Παύλος Δήμου. Στην αποστολή για την ομάδα της Πιερίας μετέχουν οι Βασιλειάδης, Τόλιος, Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Λαζαρίδης, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Δήμου, Λόπεζ, Φαμπίνιο, Δεσποτόφσκι, Καθάριος, Κόιτς, Παπαδόπουλος, Ίτσιος, Μιχαηλίδης, Παπατόλιος, Νίκου, Σεχολάρι, Κωτσιόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!