Ισόπαλοι Πιερικός και Μακεδονικός στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης


Ο Πιερικός δεν κατάφερε να κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Μακεδονικό μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγώνα, κυριάρχησε στον χώρο του κέντρου και άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με γκολ του Μπουλγουρίδη μετά από κεφαλιά-πάσα του Κανούλα. Ο Πιερικός αντέδρασε και ισοφάρισε στο 37ο λεπτό. Ο Κτιστόπουλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Τερζής με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων να πετύχουν το νικητήριο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι συνθέσεις:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Τουλίκας (77’ Κωστίκος), Κανταρτζής, Τερζής, Κυριλλίδης (74’ Καρτσαμπάς), Κοκονόζι (65’Παπαδόπουλος), Κραγιόπουλος, Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος (89’ Παραφέστας), Σαμανίδης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Γουμάγιας, Μπουλγουρίδης, Βόσδου (50’ Ζαγναφέρης), Παπατζίκος, Ζαφειρίδης, Διαμαντίδης, Ηλιόπουλος (78’Παντεκίδης), Γαρύφαλος (89’ Μπουτζίκος), Κανούλας, Τσουκάνης, Παπαποστόλου.

7 σχόλια:

  1. Σιδηρόπουλε ξερεις να μου πεις ποιοι ήταν αυτοι οι ημίθεοι κατερινιώτες που παρκαρανε τα μερσεντες τους χθες εντός του γηπέδου;

    Μυρωτής Ακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακη, ο χαρακτηρισμός «ημίθεοι» που τους αποδίδεις είναι άστοχος! Ο σωστός χαρακτηρισμός είναι «βλαχολεφτάδες» !!! Για να καταλάβεις, φαντάσου κάτι σαν τον Θωμά Μάτσιο του Εδεσσαϊκού.

      Πάντως, απορίας άξιο είναι πώς μπήκαν αυτά τα αυτοκίνητα στο γήπεδο, με ποιο σκεπτικό, ποιανού «φαεινή ιδέα» ήταν, αλλά και ποιος έδωσε την άδεια.

      Δεν πήγα γήπεδο εχθές αλλά το πληροφορήθηκα κι εγώ!

      Διαγραφή
  2. Μυρωτη έχεις κουράσει αντί να πεις κάτι για το παιχνίδι που μας έσφαξε η διαιτησία λες για τα αυτοκίνητα έλεος ποια σε βαρεθήκαμε
    Δ Παπανικολαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειχα γραψει σχολιο αλλα δεν περασε για καποιο λογο.

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή
  3. Μυρωτή ή καλύtερα... Πατρή! (sic)

    K. Ανθιμίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ό,τι του φανεί, του Λωλοστεφανή

      Μυρωτής Ακης

      Διαγραφή
  4. Η ομάδα είχε όρεξη πάθος αγωνιστηκότητα και προσπάθησε , ειδικά στο πρωτο μέρος . Στο δευτερο , πήγε προς το τέλος να διαφυλάξει την ισοπαλία δίνοντας χώρο στους φιλοξενούμενους. Ο κόσμος σιγά σιγά γυρίζει , Συνεχίζουμε στηρίζουμε τη προσπάθεια. Μου άρεσε που παλιοί παίκτες είναι δίπλα στον προπονητή.Only Pierikos suport local team

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!