Άμυνα που δεν περνάει ΤΙΠΟΤΑ!


Ευφορία επικρατεί στην Κατερίνη μετά το παρθενικό τρίποντο στο πρωτάθλημα με τη Νίκη Βόλου, με 2-0 χάρη στα γκολ των Ντάνι και Καθάριου. Η ομάδα του Νίκου Γκουλή παραμένει αήττητη μετά από τρία ματς, ενώ βελτίωσε και τις επιθετικές της επιδόσεις. «Αποκάλυψη» ήταν ο 17χρονος μέσος, Δημήτρης Ίτσιος, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ακαδημία του Αστέριου Γιώτσα και έκλεψε την παράσταση στην προετοιμασία, ενώ και στο ντεμπούτο του ως βασικός (προτιμήθηκε να μείνει στον πάγκο για να πάρει ανάσες ο Ισπανός Λόπεζ) «έλαμψε».
Επίσης, πολύ καλή ήταν η παρουσία του Θανάση Τόλιου στα δοκάρια των «μελανόλευκων», οι οποίοι σε συνδυασμό με την παρουσία του Τριαντάφυλλου Βασιλειάδη, έχουν το… κεφάλι τους ήσυχο στον «άσο» και ένα από τα πιο ανταγωνιστικά δίδυμα της κατηγορίας.
Ο Πιερικός θα έχει την ευκαιρία ανασύνταξης και αποφόρτισης την Τετάρτη, αφού θα εκτίσει το ρεπό του πρώτου γύρου και έτσι θα υποδεχθεί πιο «φρέσκος» την Κυριακή τον Εργοτέλη, με στόχο το δεύτερο σερί τρίποντο.

Εκτός μάχης θα παραμείνει ο Βασιλειάδης, λόγω ενοχλήσεων στον τένοντα, ενώ τη Δευτέρα οι «ρεζέρβες» έδωσαν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα νέων. Τέλος, την Πέμπτη οι Κατερινιώτες ενδέχεται να κάνουν… κατασκοπεία στην Εύβοια, αφού Ηρακλής Ψαχνών και Δόξα Δράμας είναι δυο από τους προσεχείς αντιπάλους της ομάδας.

Ηγέτης στην άμυνα ο Ντόικιτς, παρουσία πολλών αστέρων αυτή του Καρτσαμπά

Η ηγετική φυσιογνωμία του Ντόικιτς σε συνάρτηση με την άνετη, παλικαρίσια εκεί που χρειάζεται και άκρως ουσιαστική παρουσία του Καρτσαμπά στην άμυνα του Πιερικού, είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που ο Πιερικός μέχρι σήμερα δεν έχει δεχθεί γκολ στο πρωτάθλημα.

Το κεντρικό δίδυμο στον άξονα της άμυνας της Κατερινιώτικης ομάδας, αποτελεί  βασικό συντελεστή των 5 κερδισμένων βαθμών μέχρι σήμερα αι το σίγουρο είναι ότι ο Κρτσαμπάς (αν μείνει στον Πιερικό και δεν αποκτηθεί μελλοντικά από κάποιο άλλο σύλλογο της Σούπερ Λίγκας), θα αποτελέσει τον στυλοβάτη της Πιερικής δύναμης που με σωστή διαχείριση, θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

(ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ)

1 σχόλιο:

  1. Παιδιά κάνετε εξαιρετική δουλειά! Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!