Ο ''Γιαζι'' το αποτέλεσμα - Ο ΄΄Καρτσα΄΄ την φανέλα σπίτι


Το αήττητο τους διατήρησαν Πιερικός και Εργοτέλης με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 στην Κατερίνη.
Δίκαιη μοιρασιά για Πιερικό και Εργοτέλη (1-1) | onsports.gr
Οι φιλοξενούμενοι, έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν μόνοι τους στην κορυφή, καθώς απέσπασαν την ισοπαλία με 1-1, αποτέλεσμα που τους φέρνει στην κορυφή μαζί με ΑΕΛ Καλλονής και Πανσερραϊκό στους δέκα βαθμούς. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι παρέμειναν αήττητοι έχοντας μόλις μία νίκη και τρεις ισοπαλίες που τους διατηρεί στη μέση της βαθμολογίας.
Μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Πιερικός πίεσε, χωρίς να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση. Κάτι που έγινε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Ύστερα από ολιγωρία στην άμυνα του Εργοτέλη, ο Ντάνι βρέθηκε προ κενής εστίας για να ανατραπεί από τον Γιοβάνοβιτς ο οποίος αποβλήθηκε δίκαια με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Ο αρχηγός του Πιερικού, Γιαζιτζόγλου ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια και παρά το αριθμητικό του πλεονέκτημα, ο Πιερικός δεν δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους και να χαρακτηρίζεται δίκαιο αποτέλεσμα.

2 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε δημητρη εμείς τα παιδιά του Pierikosnews σε μια σύντομη ομιλία που είχαμε με τον πρόεδρο μας είπε ότι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η ομάδα θα ενισχυθεί με ένα εξάρι και έναν τελικό φορ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!