Καλύτερα ο Παπαδόπουλος και ο Βέτσος

Ευχάριστα τα νέα από την πορεία της υγείας του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Πιερικός Κώστα Παπαδόπουλου, που ξεπέρασε εντελώς τον κίνδυνο, μετά το έμφραγμα που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε στεφανιογράφημα και «μπαλονάκι» στον Κυανό Σταυρό στη Θεσσαλονίκη.
Ο Κώστας Παπαδόπουλος βγήκε χθες από την εντατική μονάδα και επιστρέφει στην Κατερίνη κοντά στους οικείους του, αλλά και την μεγάλη οικογένεια του Πιερικού.
Σε καλή πορεία βρίσκεται και η υγεία του αντιπροέδρου του ΣΦΚ Πιερικός (Ερασιτέχνη) Γιάννη Βέτσου.
Πέρασε το κρίσιμο πρώτο 24ωρο και στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύεται, η πορεία της υγείας του βαίνει προς το καλύτερο.
Σίγουρα χρειάζεται χρόνος για την πλήρη ίασή του, ενώ χθες το απόγευμα τον επισκέφτηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού Πασχάλης Τσιτιρόκης. 
Το ευχάριστο είναι ότι ο Γιάννης Βέτσος αναγνωρίζει πλέον πρόσωπα και ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο, δείγμα της βελτίωσης της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!