Συνεχίζετε η προετοιμασία του Πιερικού στην Κατερίνη, Αύριο με Βέροια (Φωτορεπορτάζ)

Την πρώτη της προπόνηση μετά την επιστροφή απο το Μπάνσκο, έκανε σήμερα η ομάδα του Πιερικού στο Δημοτικό στάδιο. Ο Γιώργος Φοιρός σήμερα ''κούρασε'' λίγο παραπάνω τους ποδοσφαιριστές του σήμερα καθώς αύριο τους περιμένει ο πρώτος φιλικός αγώνας στην έδρα του απέναντι στην ομάδα της Βέροιας. ο Τεχνικός σύμβουλος του Πιερικού έδωσε περισσότερη έμφαση στις ασκήσεις με την μπάλα, την τακτική και στο τέλος έκανε ένα δίτερμα, άμυνας-επίθεσης.

* Ο Μάρκος Μπρίτο ήταν αυτός που τράβηξε τα βλέμματα καθώς φαίνεται σιγά σιγά μέσα απο την προετοιμασία του, ότι πρόκειται για έναν παίκτη- 'κλειδί' για τον Φοιρό.

*Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καρτσαμπάς, Λαζαρίδης (οπού επιστρέφει σιγά σιγά κάνοντας την αποθεραπεία του).

*Την προπόνηση παρακολούθησαν μια μερίδα φιλάθλων 20-30 ατόμων.

*Ο πρόεδρος του Πιερικού επέστρεψε πιο δυνατός και παρευρέθηκε στο γήπεδο ώστε να παρακολουθήσει όλη την προπόνηση, κάτι που είχε να κάνει καιρό, λόγω της περιπέτειας με την υγεία του. Πάντως έδειξε ευχαριστημένος.

*Το σύνολο της ομάδας στην προπόνηση, ήταν αρκετά μεγάλο, μιλάμε για ενα ρόστερ 32 ατόμων, πράγμα που σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες ο Φοιρός θα ''κόψει'' κάποιους ποδοσφαιριστές, καθώς όπως είπε και ο ίδιος θέλει να δουλέψει με 27 ποδοσφαιριστές. Ο πρόεδρος πάντως ξεκαθάρισε ότι περιμένει δύο ακόμα προσθήκες, (πλην του Μπρίτο) και δείχνουν να είναι αρκετά κοντά.

*Αύριο ο φιλικός αγώνας με την Βέροια θα γίνει στις 7.30 μ.μ ! Ενώ φιλικό έκλεισε και με την ομάδα του Εθνικού Γαζώρου την Δευτέρα.

*Σε συνεννόηση με τον Δήμο Κατερίνης οι διοίκηση του Πιερικού ετοιμάζετε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο χορτάρι του γηπέδου αλλάζοντας το ριζικά, οπότε απο την Πέμπτη στο γήπεδο θα υπάρχουν εργασίες. (Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:


Μπήκε και οι ''CYTA'' στο γήπεδο




                                     


































3 σχόλια:

  1. Tη Δευτερα υποτειθεται θα παιζαμε με τον Αρη, τι εγινε ακυρωθηκε και θα παιξουμε με τον Γαζωρο;Και σε ποιο γηπεδο; Ουτε ενημερωθηκαμε για κατι τετοιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα γίνει φιλικό με Άρη λόγω αλλαγής χλοοτάπητα του γηπέδου, το φιλικό με Γάζωρο την Δευτέρα θα γίνει πιθανώς στο Β'ΔΑΚ πίσω απο το γυμναστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. akustikai oti o eleueriadis epithrefei katrini.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!