ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ 0-2 Θέλουν δουλειά οι μικροί του Πιερικού



Ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Κορινού με τον Πιερικό να γνωρίζει την ήττα με 2-0 από τον πιο έτοιμο Εθνικό Γαζώρου.

Σίγουρα τα συμπεράσματα είναι των δυο τεχνικών των ομάδων, οι οποίοι δουλεύουν για το χτίσιμο και την προετοιμασία που έχει πολύ χρόνο ακόμη μπροστά της μέχρι να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Φοιρός δήλωσε άλλωστε πριν λίγες ημέρες σε ραδιοφωνική εκπομπή της περιοχής μας ότι ο Πιερικός δε θα φορτσάρει γιατί ξεκίνησε νωρίς την προετοιμασία του και θα είναι έτοιμος όταν αυτό χρειαστεί.
Εκτός των παραπάνω ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας της Πιερίας πραγματοποίησε τις αλλαγές του από την αρχή του 2ου ημιχρόνου, σε αντίθεση με τον Μάκη Κατσαβάκη που επέλεξε συγκεκριμένους παίκτες στα μέσα της επανάληψης για τις αλλαγές του.

Παρόλα αυτά στο πρώτο μέρος οι Κατερινιώτες είχαν τις ευκαιρίες να προηγηθούν σε φάσεις που δημιούργησαν μπροστά στην εστία του Μέλκα.

Στο 8΄πολύ καλό σουτ του Αποστολίδη, έβγαλε ο τερματοφύλακας του Εθνικού σε κόρνερ.
Στο 14΄πολύ καλή μακρινή πάσα από τα μετόπισθεν στον Μανίκα που μπήκε στην περιοχή και είδε κατάματα τον Μέλκα. Σούταρε δυνατά για να αποκρούσεο και πάλι ο τερματοφύλακας της ομάδας των Σερρών.
Στο 22΄ο Γάζωρος απείλησε τον Πιερικό με τον Σκέρνατς που βγήκε απέναντι στον Παπατολίκα. Ο Κατερινιώτης γκολκίπερ αντέδρασε σωστά και τον έκλεισε για να προλάβει να γυρίσει ο Ιορδανίδης και να διώξει σε κόρνερ.
Στο 28΄μακρινό σούτ του Κωνσταντινίδη απέκρουσε ο Παπατολίκας.
Στο 34΄ήταν σειρά και πάλι του Αποστολίδη να απειλήσει με σουτ την εστία του Μέλκα. Έπεσε με δυσκολία ο τελευταίος και έβγαλε σε κόρνερ.
Στο 44΄μετά από καλή οργανωμένη επίθεση του Πιερικού, ο Κέρι ως τελικός αποδέκτης της μπάλας σούταρε για να περάσει αυτή λίγο άουτ έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων.
Στο 67΄καλό σούτ του Μιχαηλίδη απέκρουσε δύσκολα ο Μέλκας.
Στο 71΄ολιγορία στην άμυνα του Πιερικού την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Γαϊδαρτζής και άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό κάνοντας το 0-1.
Στο 74΄καλό σούτ του Μπασμπανά μετά από καλή ενέργεια, απέκρουσε ο Μέλκας.
Στο 76΄δυνατό σούτ του Γαϊδαρτζή για να βγάλει με υπερένταση ο Λαμπάκης.
Καλό ψιλοκρεμαστό σουτ του Τσιρλίδη στην κίνηση, για να περάσει η μπάλα λίγο άουτ από τα δοκάρια του Μέλκα.
Στις καθυστερήσεις ο Γαϊδαρτζής θα διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα καθώς και αυτά της ομάδας του, κάνοντας το τελικό 0-2 μετά από λάθος γύρισμα των αμυντικών του Πιερικού προς την εστία.

Σφύριξε ο Παναγιώτης Συμεωνίδης, με βοηθούς τον Κώστα Λαφατζή και τον Παντελή Κύφο, ενώ 4ος ήταν ο Γιάννης Γκαραγκάνης.
Όλοι της ΕΠΣ Πιερίας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας (46΄ Παπανικολάου, 75΄Λαμπάκης), Νίκου (46΄Βραχνός), Ιορδανίδης (32΄λ.τ. Καρτσαμπάς Χρ.), Ιασωνίδης, Σερέτης (46΄Καρτσαμπάς Αλεξ.), Αποστολίδης (75΄Τσιρλίδης), Παπατόλιος (46΄Μιχαηλίδης), Ελευθεριάδης (46΄Μπρίτο), Μανίκας (46΄Στεφανίδης), Κέρι (46΄Μπασμπανάς)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκας, Κοσμίδης, Κουκόλης, Χατζηδημητρίου, Μερισιώτης, Παπαδόπουλος, Δέντσιας, Κωνσταντινίδης, Ναστέφσκι, Ντούριτς, Σκερνατς.
Στο 2ο μέρος έπαιξαν και οι:
Παπαθανασίου, Νίρλος, Μουσικάκης, Γαϊδαρτζής, Πολύζος, Μεταλίδης, Παπαβασιλείου, Κοφοκώτσιος, Μεντής και Νέδος. 
 
pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!