Σκάει βόμβα στον Πιερικό με τον Διεθνή Vlade Lazarevski

Παίκτης του Πιερικού και επίσημα έγινε από την Τετάρτη ο Μπόγιαν Ντόικιτς, επιβεβαιώνοντας τα προηγούμενα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας για την επιστροφή του Σέρβου στόπερ (αποκορύφωμα το δημοσίευμα το βράδυ της Δευτέρας, για την οριστική συμφωνία). Ο Ντόικιτς μάλιστα θα ακολουθήσει το απόγευμα της Τετάρτης την αποστολή των μελανόλευκων για το φιλικό στην Καστοριά, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα κριθεί έτοιμος από τον Γιώργο Φοιρό, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες της mikriliga.com θέλουν την ομάδα της Κατερίνης να έχει μπει δυνατά για την απόκτηση του Βλάντε Λαζαρέφσκι. Πρόκειται για 30χρονο Σκοπιανό δεξιό μπακ, ο οποίος είναι 45 φορές διεθνής. Επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές έχουν ήδη γίνει σε καλό κλίμα και στόχος είναι να προκύψει συμφωνία στο οικονομικό, κάτι που θα θα ξεκαθαρίσει ως την Παρασκευή.

Ο … κοσμογυρισμένος Λαζαρέφσκι αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην αλβανική Φλαμουρτάρι και παλιότερα σε Εστεγκλάλ Τεχεράνης (Ιράν), Σμεντέρεβο (Σερβία), Αμιάν (Γαλλία), Λοκομοτίβ Αστάνα (Καζακστάν), Ριέκα (Κροατία), Καρπάτι (Ουκρανία), Πολόνια Βαρσοβίας (Πολωνία), Μέταλιστ Χάρκιβ (Ουκρανία), Ντισκομπόλια Γκρότζισκ (Πολωνία), Κρούσεβατς (Σερβία) και Κουμάνοβο (Σκόπια).

Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!