Σε ρηχά νερά οι ''Ρεζέρβες'' του Φοιρού

Ξεκαθαρίζετε σιγά σιγά το τοπίο για τον Φοιρό, και για το ποιους παίκτες θα δώσει δανεικούς, και ποιους θα αποδεσμεύσει.

 Σε ρηχά νερά κινήθηκαν οι «ρεζέρβες» των μελανόλευκων, που προβλημάτισαν στο εκτός έδρας φιλικό με τον Θερμαϊκό Κορινού, χάνοντας με 2-1. Το γκολ του Πιερικού πέτυχε ο Μιχαηλίδης, ενώ ο Γιώργος Φοιρός περίμενε περισσότερα, αφήνοντας πάντως εκτός αγώνα σχεδόν όλους τους βασικούς. Για τους Κατερινιώτες ξεκίνησαν οι Λαμπάκης, Γούτσιος, Πασχαλίδης, Νικολίτσης, Καρτσαμπάς Αλ., Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Δαλαμήτρας, Μπασμπανάς, Καραθάνας και Τσιρλίδης. 

Έπαιξαν και οι: Παπανικολάου, Βάσος, Πέλκος, Τάχος και ένας υπό δοκιμή Σέρβος (αριστερό χαφ). Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν κάποιες αποδεσμεύσεις, ενώ το Σάββατο θα δοθεί το επόμενο φιλικό με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!