Ξεκινάνε την παρασκευή οι νέοι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Νέα αρχή για της νέων κάθε ομάδας Β' εθνικής καθώς,τα πράγματα έχουν αλλάξει και πλέον στην Football League η ομάδες νέων απο κ20 μετατρέπονται σε κ17 με μοναδικό στόχο την προώθηση νέων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών απο μικρότερη ηλικία.

Η ομάδα του Πιερικού είναι μια απο της λίγες ομάδες στην Β' εθνική που πρωτοπορούν στον τομέα των ακαδημιών καθώς απο την περσινή κιόλας χρονιά μπήκαν οι βάσεις για της ηλικίες (1997,1998) κ17 με το ανταγωνιστικό τμήμα του Πιερικού να φτάνει μέσα σε μια χρονιά να διεκδικεί κάτι παραπάνω απο μια θέση ανάμεσα στης 16 καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα νέων κ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας.


Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Μπαζάκου έχουν δώσει το ραντεβού για την νέα χρονιά την παρασκευή 9/8/2013 με την ομάδα να δηλώνει παρόν στα νέα δεδομένα της Β' Εθνικής νέων με τον προπονητή να παραμένει στο τιμόνι της ομάδας για δεύτερη χρονιά όπως και με τον περσινό κορμό που έχτισε ο ίδιος και σαφώς με σημαντικές προσθήκες ποδοσφαιριστών από την τοπική ποδοσφαιρική κοινωνία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!