Ηλίας Μανίκας: «Πείσμωμα απο πέρσι..φέτος θα τα δώσουμε όλα και θα κάνουμε την υπέρβαση».


Για την προετοιμασία της ομάδας: «Ξεκινήσαμε καλά και περιμένουμε να δούμε τώρα, πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να ξέρουμε κατά πόσο θα είμαστε έτοιμη, σε γενικές γραμμές πάμε καλά όμως. Φέτος είχαμε την τύχη να μην έχουμε τραυματισμούς μέχρι τώρα, το τεχνικό τιμ που υπάρχει αυτήν την στιγμή έχει εμπειρία και πιστεύω θα πάμε καλά φέτος».
Για το φετινό ρόστερ: «Γίνανε πολλές αλλαγές στο ρόστερ ήρθαν αρκετοί καινούργιοι ποδοσφαιριστές, θέλουμε χρόνο ακόμα να δέσουμε σαν ομάδα, και μέσα απο την προετοιμασία θα βγει κάτι καλό».
Για τους φετινούς στόχους: «Δεν πρέπει να μιλάμε για πρωτάθλημα κτλπ, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να φτάσει η ομάδα εκεί που αξίζει».
Για την οικονομική κατάσταση των ομάδων: «Βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στις ομάδες , όπως π.χ η Λάρισα, Δόξα Δράμας, και Πανσερραικός. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο συνεπέστατη μπορούμε, πρέπει να έχουμε την ηρεμία που πρέπει, πιστεύουμε με την ιδανική στήριξη που θα έχουμε, θα τα πάμε καλά φέτος».
Για τον κόσμο της ομάδας: «Τον κόσμο τον χρειαζόμαστε και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι η προσπάθεια. Είτε χάνεις είτε κερδίσεις ο κόσμος πρέπει να βλέπει ότι προσπαθείς. Εμείς δείξαμε χθες πάντως ένα πάθος και μια καλή διάθεση μέσα στο γήπεδο».
Για τον ίδιο: «Έχω πεισμώσει απο την περσινή χρονιά και προσπάθησα, το καλοκαίρι δεν τα παράτησα. Φέτος θέλω να τα δώσω όλα για να κάνουμε την ομάδα υπέρβαση, και πιστεύω ότι όταν πεισμώνω βγαίνουν τα πράγματα σε καλό».

Η συνέντευξη ήταν του Μπάμπη Πείδη μέσα απο των ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!