Παίκτης του Πιερικού ο Γιώργος Ιορδανίδης

Γιώργος Ιορδανίδης-Δημήτρης Μπόνος

Παίκτης του Πιερικού και επίσημα είναι ο Γιώργος Ιορδανίδης. Επιβεβαίωση του PierikosNews.
Το μαρτύριο έλαβε τέλος και τελικά όλα πήγαν θετικά για την μεταγραφή του στην ομάδα του Πιερικού, καθώς μια καθυστέρηση είχε πάει πίσω την ''υπογραφή''. 'Έτσι μετά απο μια εβδομάδα προπονήσεων στην ομάδα βρέθηκε σήμερα μετά το ρεπό στην Κατερίνη μαζί με τον κουμπάρο του Δημήτρη Μπόνο οπού έδινε 24ωρη 'μάχη' για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιώργου στην ομάδα, και τελικά σήμερα το απόγευμα βρέθηκε και αφού βρέθηκε η ''χρυσή τομή'', έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του Πιερικού, Κώστα Παπαδόπουλο.



Αναλυτικά οι ανακοίνωση της ΠΑΕ και το βιογραφικό του Γιώργου Ιορδανίδη.


Ποιός είναι: 
Ο Γιώργος Ιορδανίδης, ο 24χρονος μέσος του Παναιτωλικού και πρώην της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 ετών στον ΠΑΟΚ Δαμιανού στο χωριό που μεγάλωσε. Από μικρός ήταν ο αρχηγός και ηγέτης  της ομάδας του και κατάφερε με τους συμπαίκτες του να τερματίσουν στην τρίτη θέση στο νομό Πέλλας. 


Το επόμενο βήμα το έκανε μετά από  δύο χρόνια και στα 12 μεταπήδησε στην Ακαδημία Γιαννιτσών, όπου ξεκίνησε να δουλεύει πιο επαγγελματικά και με πιο έμπειρους προπονητές.Με την Ακαδημία Γιαννιτσών πήρε μέρος στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης, στο οποίο συμμετείχαν ιδιαίτερα αξιόλογες ομάδες, όπως αυτές του ΠΑΟΚ και του Άρη. 
Η Ακαδημία κατάφερε να τις προσπεράσει και ο  Ιορδανίδης ήταν ο πρώτος σκόρερ με 20 τέρματα. Οι εμφανίσεις του αυτές ήταν το διαβατήριο για τη Μικτή Πέλλας για έξι χρόνια, στην οποία διετέλεσε και εκεί αρχηγός.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών , που τότε αγωνιζόταν στη Δ’ εθνική , ήταν ο επόμενος σταθμός έπειτα από 3 χρόνια. Εκεί ωστόσο δεν πήρε πολλές ευκαιρίες , είχε λίγες εμφανίσεις στις 2 πρώτες χρονιές του. Τον 2ο χρόνο που έπαιζε στην Αναγέννηση ήρθε και η Εθνική παίδων με την οποία είχε τρεις επίσημες συμμετοχές στην παίδων, στα παιχνίδια της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξαγόταν στη Φινλανδία. 
Τη 2η χρονιά η Αναγέννηση Γιαννιτσών ανέβηκε στη Γ΄Εθνική, και παρά τις λίγες εμφανίσεις του κλήθηκε και στην Εθνική Νέων, όπου υπό τις οδηγίες του Αλέξη Αλεξίου φόρεσε τρεις φορές το εθνόσημο, τον Νοέμβριου του 2007, με αποτέλεσμα να χάσει την πολυαναμενόμενη πενθήμερη.

 Τον επόμενο χρόνο και αφού δεν είχε χρόνο συμμετοχής στην Αναγέννηση ζήτησε να φύγει και να δοκιμάσει την τύχη σε άλλα μέρη και συγκεκριμένα στη Νίκη Πολυγύρου, η οποία πρωταγωνιστούσε στη Δ’ Εθνική. Η Αναγέννηση τον άφησε να παίξει εκεί  και παράλληλα εκπλήρωσε και τη στρατιωτική του θητεία (Πολεμική Αεροπορία), συνδυάζοντας στρατό και μπάλα. Έπειτα από μια γεμάτη χρονιά στον Πολύγυρο (επτά γκολ) επέστρεψε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών

Εκεί προπονητής ήταν τότε ο Στέφανος Μπορμπόκης που εκτίμησε το ταλέντο του , ακολούθησε το προξενιό με τον Πανσερραϊκό, αλλά η μετακόμισή του στα «λιοντάρια» χάλασε, εξαιτίας των πιθανοτήτων που συγκέντρωναν να παίξουν αυτά στην Α’ Εθνική αφού ο Μπορμπόκης κατάγεται από τις Σέρρες. 
Τελικά πήγε στον Αετό Σκύδρας. Στη μέση της σεζόν έφυγε, μια και η ομάδα τιμωρήθηκε με -11 λόγω των «στημένων» αγώνων. Επέστρεψε στα Γιαννιτσά, πέρυσι, όταν σε 18 εμφανίσεις σημείωσε τέσσερα γκολ.

Η περσινή ήταν η χρονιά του.


Έκανε εξαιρετικό πρώτο μισό έκανε πολλές ομάδες να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του με τον Άρη να μην έχει ενημερότητα και να μην μπορεί να τον αποκτήσει , με τον Κούγια να τον θέλει σαν τρελός στην Παναχαϊκή για να χτίσει την ομάδα πάνω του , με τον Πανσερραϊκό και πέρσι να είναι μισό βήμα από την απόκτησή του όμως ήρθε η πρόταση του Παναιτωλικού και έτσι κατέληξε στο Αγρίνιο και από εκεί στον Πιερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!