Επιστρέφει ο Ντόικιτς



Την Τρίτη είναι αρκετά πιθανό να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την επιστροφή ή όχι του Μπόγιαν Ντόικιτς (φωτό) στον Πιερικό. Οι επαφές με τον υψηλόσωμο Σέρβο στόπερ έχουν προχωρήσει για τους μελανόλευκους και υπάρχει προσμονή για αίσιο τέλος, παρά το ενδιαφέρον της Λάρισας και της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Παράλληλα, και από το περιβάλλον του Ντόικιτς, που έχει παίξει και στα Τρίκαλα, διαρρέει ότι οι Κατερινιώτες είναι η προτεραιότητά του και απομένει η οριστική συμφωνία στο οικονομικό.
Σε περίπτωση απόκτησής του, η ομάδα του Γιώργου Φοιρού θα έχει άμυνα-γρανίτη, μαζί με τους Αποστολίδη, Σερέτη (οι δυο πρώτοι παίζουν και στα χαφ), Ιασωνίδη και Ν. Ιορδανίδη (ο τελευταίος ίσως παίξει δεξί μπακ), ενώ ο λόγος που ενδιαφέρει ξανά ο Μπόγιαν Ντόικιτς είναι οι συχνοί τραυματισμοί του Χρήστου Καρτσαμπά.


Στο μεταξύ, την Τετάρτη θα δοθεί φιλικό με τον Κορινό για τις «εφεδρείες» και ακολούθως το τεχνικό τιμ θα αποφασίσει για την αποχώρηση τεσσάρων-πέντε νεαρών, ώστε να μειωθεί το ρόστερ.

Το Σάββατο ο Πιερικός δίνει ακόμα ένα τεστ, με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.


Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!