Αύριο με Ηρακλή.... και πίσω στην Κατερίνη ο Πιερικός


Δε θα μείνει για δεύτερη εβδομάδα στο Μπάνσκο ο Πιερικός για τη συνέχεια της προετοιμασίας του.
Η ομάδα της Πιερίας ολοκληρώνει την παραμονή της στη γειτονική χώρα το βράδυ της Κυριακής και επιστρέφει στη βάση της, μετά απο παραμονή μιας γεμάτης βδομάδας και το φιλικό με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.



Την Τετάρτη με Βέροια

Την Τετάρτη οι Κατερινιώτες θα δώσουν νέο φιλικό παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά στην έδρα τους τη Βέροια της Σούπερ Λίγκας.

Εν τω μεταξύ ανακοίνωση για την απώλεια της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Καλλιθέας εξέδωσε η ΠΑΕ Πιερικός. Ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:


Συλλυπητήρια για Σαλευρή


"Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, καταθέτει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλιθέας για την απώλεια του προέδρου της Νίκου Σαλευρή.

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πλέον πιο φτωχό με την απουσία του ανθρώπου και παράγοντα που εδώ και χρόνια συνέδεσε τη ζωή του με τον ιστορικό σύλλογο της Καλλιθέας.
Τα συλλυπητήρια όλων μας στην οικογένεια του".

Για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
          Ο Πρόεδρος
Κώστας Παπαδόπουλος

PIERIASPORT

3 σχόλια:

  1. Γιατι ρε παιδιά 1 εβδομάδα μόνο προετοιμασία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά εδώ διαλύεται το οικονομικά το σύμπαν και μεις θα έχουμε μια ευπαρουσίαστη ομάδα στη Β΄ και μεις γκρινιάζουμε. Κάποιοι φαίνεται ζουν σε άλλον πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!