Στον Πιερικό ο Ιορδανίδης,Μπρίτο και Καπτίεφ !

Το πρώτο επίσημο φιλικό αγώνα θα δώσει σήμερα επί βουλγαρικού εδάφους ο Πιερικός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στις (18:00) στο Μπάνσκο. Αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους όλοι οι νεοαποκτηθέντες παίκτες όπως και ο Βραζιλιάνος Μάρκος Μπρίτο που δοκιμάστηκε όλη την εβδομάδα και άφησε άριστες εντυπώσεις κυρίως για την τακτική του και θα αναχωρήσει και αυτός απόψε με την αποστολή για Κατερίνη. Επίσης θα αγωνιστεί και ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός Πάβλοφ που ικανοποίησε τον Γιώργο Φοιρό και θα αποκτηθεί. Στο μεταξύ αύριο απόγευμα θα ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του Γιώργου Ιορδανίδη, καθώς η περιπέτεια της υγείας του προέδρου Κώστα Παπαδόπουλου πήγε πίσω την υπόθεση αυτή.



  • ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΟ ΔΑΚ
Μετά την επιστροφή του στην Κατερίνη ο Πιερικός θα δώσει το πρώτο φιλικό την Τετάρτη στο ΔΑΚ και μπροστά στον κόσμο του φιλοξενώντας την Βέροια.

  • ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΤΣΙΩΜΗΣ
«Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον Γιώργο Τσιώμη. Τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα συνεργασία και εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Πάντως δεν αποκλείονται και κάποιες ακόμη αποχωρήσεις παικτών.

1 σχόλιο:

  1. Θέλω να αναφερθώ σε ένα πράγμα, άμα δόυμε νέο ποδοσφαιριστή του Πιερικού να περιτριγυρίζεται στα μπαράκια απο κάποιον άλλον (πρώην παίκτη) τότε θα καταλάβετε ποιος είναι η αιτία του κακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!