Υπογράφει σήμερα ο Bojan Dojkic

Σε οριστική συμφωνία ήρθε τη Δευτέρα με τον πρόεδρο του Πιερικού, Κώστα Παπαδόπουλο ο Μπόγιαν Ντόικιτς,δίνοντας «χάπι εντ» στο σίριαλ των τελευταίων ημερών. Ο υψηλόσωμος Σέρβος στόπερ, που έχει παίξει και στα Τρίκαλα και απασχόλησε μεταγραφικά και άλλες ομάδες (όπως Λάρισα και Καρδίτσα), θα επικυρώσει την Τρίτη την επιστροφή του στους μελανόλευκους, υπογράφοντας το συμβόλαιό του και ξεκινώντας προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Γιώργου Φοιρού.


Άλλη προσθήκη δύσκολα θα γίνει για την ομάδα της Κατερίνης με τα υπάρχοντα δεδομένα, ενώ δανεικός σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας θα δοθεί ο νεαρός εξτρέμ, Γιώργος Μπασμπανάς, για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Επίσης, οι Τάχος και Καραθάνας θα γυμνάζονται με τη δεύτερη ομάδα του Πιερικού (με εξαίρεση μια-δυο μέρες που θα ακολουθούν την πρώτη), ώστε να μειωθεί ο αριθμός του ρόστερ, διευκολύνοντας το έργο του Φοιρού.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη οι Κατερινιώτες δίνουν εκτός έδρας φιλικό με την Καστοριά, ενώ στον αέρα είναι το φιλικό της Κυριακής στην Κέρκυρα, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί διαθέσιμο… ξενοδοχείο και η αποστολή δεν δύναται να μεταβεί αυθημερόν στο νησί του Ιονίου.

Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!