Ένας χρόνος PierikosNews 165.000 + επισκέψεις! |ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ|

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος απο τότε που επιστρέψαμε πιο δυνατή μετά απο περίπου 6 μήνες μακριά σας. Το PierikosNews δημιουργήθηκε αρχικά το 2011 σαν μοναδική ιστοσελίδα στον χώρο της Πιερικής ενημέρωσης και τώρα μετά απο 2+ χρόνια συνεχίζει να είναι στην πρωτιά αυτής της θέσης, καθώς με την καθημερινή μας ενημέρωση σε όλα τα δρώμενα της Πιερικής οικογένειας έχετε την ευκαιρία να βλέπεται σε πρώτο χρόνο έγκυρα όλα τα νέα που αφορούν την ομάδα μας, τον Πιερικό μας! Το PierikosNews αν και πρώτη σελίδα ενημέρωσης μέσα στον Πιερικό κρατάει ένα και μόνο ένα παράπονο, και αυτό δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο απο την βοήθεια που θα μπορούσε να δώσει μια διοίκηση σε ένα μοναδικό ισότοπο της ομάδας της. Έτσι εμείς διαλέξαμε να δουλέψουμε μακριά απο όλα αυτά και να αποκτήσουμε την ανεξαρτησία μας, όμως και αυτή μας φέρνει πολύ κοντά με κάθε τρόπο στην πρωτιά της ενημέρωσης του Πιερικού, όσο και αν θέλουν να μας απομακρύνουν.
Συνεχίζουμε λοιπόν δυνατά να σας δίνουμε όσο πιο δυνατόν περισσότερο υλικό μπορούμε και κρατάμε μακριά όλους τους αρνητικούς χαρακτήρες, καθώς αυτή η δουλειά θα τα έχει και αυτά.
Ως διαχειριστές του PNEWSblog σας ευχαριστούμε θερμά που ήσασταν και είστε συνέχεια δίπλα μας και στηρίζετε το έργο μας, που είναι φυσικά η δική σας ενημέρωση! Εσείς μας βοηθάτε να συνεχίζουμε και να είμαστε ολοένα και καλύτερη! Τα στατιστικά και τα νούμερα που είδαμε φέτος, ήταν τρομερά  κάναμε περισσότερες απο 165.000 προβολές σε 12 μήνες και περίπου 950 την ημέρα!!! Το PierikosNews θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να σας ενημερώνει σε 24ωρη βάση χωρίς διακοπές, για την ομάδα της καρδιάς μας!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!
Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ και ΠΙΕΡΙΚΑ!

PierikosNews.gr

www.pierikosnews.blogspot.com
|Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ|

Γιώργος Σιδηρόπουλος - Γιάννης Ελενίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!