Θερμαϊκός Κορινού-Πιερικός - Συμπεράσματα!






Σε ένα φιλικό δοκιμών για τον Πιερικό μια ήττα είναι το τελευταίο πράγμα που θα απασχολήσει έναν προπονητή όπως και έναν φίλαθλο με ποδοσφαιρική λογική. Η ομάδα του Πιερικού ήταν καλοστημένη στο γήπεδο με την κατοχή να αγγίζει το 70% υπέρ του Πιερικού δείγμα θετικό για μια ομάδα με 11 ποδοσφαιριστές με μέσο όρο ηλικίας 22 ετών... τα λάθη δεν έλειψαν ειδικά στης μεταβιβάσεις όπου σε 2 περιπτώσεις στοίχησαν τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα μας. Ο Πιερικός ήταν ανώτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού με τα δυνατά του σημεία να διακρίνονται στης γρήγορες αντεπιθέσεις και στης στημένες φάσεις με πρωταγωνιστές τον Σίμο Παπαδόπουλο (Πολύ κινητικός στον χώρο του κέντρου και με καλό πόδι στα στημένα που εκτέλεσε, τον Διονύση Μιχαηλίδη τον σκόρερ της ομάδας με εξαιρετικές πάσες καθώς η τεχνική του κατάρτιση είναι εκπληκτική τόσο με το δεξί όσο και με το αριστερό) όπως και με τους Νικολίτση(στοπερ) αλλά και τους Τσιρλliδη,Πασχαλίδη (Επιθετικός,πλάγιος αμυντικός) να ασκούν συνεχόμενη πίεση για 90λεπτα καθώς και να ξεχωρίζουν και με της προσωπικές τους επιδόσεις!!  

2 σχόλια:

  1. Noμιζω ειστε πολυ ελαστικοι.Δεν βλεποταν η ομαδα χθες, κανεις δεν ξεχωρησε.Απο οσους παιξαν σχεδον ολοι πρεπει να παρουν ποδι αμεσα απο την ομαδα.Ημαρτον! Κρατανε κατι Σιμους Παπαδοπουλους,Μιχαηλιδιδες κλπ και διωξανε τον παικταρα τον Καραγκουνη και οπως πανε θα φανε και τον Ιτσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που να μην παιζαμε και καλα, θα τρωγαμε πεντε απο τη γειτονια του κορινου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!