Μπερδεμένος Πιερικός και ''πονοκέφαλος'' η μεσαία γραμμή

Καταζητείται η νίκη για την ομάδα του Πιερικού στα φιλικά καθώς, εδώ και τέσσερις αγώνες έχει μια ισοπαλία και τρεις ήττες.


Απόψε στην Καρδίτσα ο Πιερικός δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα στα πρώτα 25' ΄λεπτά να έχει δεχθεί τρία γκολ. Στην συνέχεια και μετά το γκολ του Μανίκα η ομάδα έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μέτα την αλλαγή με τους Γ.Ιορδανίδη και Γιάννη Στεφανίδη να περνάνε στον αγώνα, έδεσε περισσότερο η ομάδα σε κέντρο και επίθεση και έτσι ήρθε το 3-2, στην συνέχεια έπειτα και απο τις αλλαγές που γίνανε με τον Γιώργο Φοιρό να δοκιμάζει και πάλι κάποιους νεαρούς, έπεσε ξανά ο ρυθμός και απο ένα γκολ οφσάιντ η ομάδα της Καρδίτσας έκανε το τελικό 4-2. Απο την επόμενη μέρα κιόλας ο Γιώργος Φοιρός θα πρέπει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του, μεγαλύτερη ομαδικότητα και καθαρό μυαλό, καθώς στο 1ο ημίχρονο δεν υπήρχε καθόλου καλή οργάνωση στο κέντρο.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Νίκου, Ιασωνίδης, Ν.Ιορδανίδης, Κρουσταλέλης, Αποστολίδης, Σερέτης, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης, Μανίκας, Κέρι.

Επαιξαν ακόμη οι: Πατσιογιώργος, Γ.Ιορδανίδης, Παπαδόπουλος, Βραχνός, Τάχος, Δαλαμήτρας, Νικολίτσης, Τσιρλίδης, Στεφανίδης.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του PierikosNews, οπού βρέθηκε στο στάδιο της Καρδίτσας.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!