Γιώργος Φοιρός: «Τα πράγματα πάνε πολύ καλά»

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Βρισκόμαστε ακόμα στο ξεκίνημα, μέχρι τώρα τα πράγματα πηγαίνουν καλά, η προετοιμασία είναι αρκετά μεγάλη αλλά αναγκαστήκαμε να ξεκινήσουμε νωρίτερα γιατί τα πρωταθλήματα τελείωσαν νωρίς και υπήρχε μεγάλο κενό. Η προετοιμασία πηγαίνει σιγά σιγά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ''φορτσάρουμε'' γιατί έχουμε μεγάλο χρόνο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τα πράγματα πάντως πηγαίνουν αρκετά καλά».

Για της νέες μεταγραφικές κινήσεις: «Κάναμε μια μεγάλη τομή, φύγανε αρκετή παίκτες και σιγά σιγά προσπαθούμε να καλύψουμε όλα τα κενά που δημιουργήθηκαν, θέλω να πιστεύω ότι κατά μεγάλο μέρος έχουμε καλύψει τα κενά, υπάρχουν ακόμα ορισμένες προσθήκες που κάνουμε, διακαής μας πόθος να πάρουμε τον Ιορδανίδη, έχουμε τον Μπρίτο και απο ότι φαίνεται κλείνει και ο Ελευθεριάδης και μας μένει μια ακόμη εκκρεμότητα για τον Βούλγαρο Κάπτιεφ που ήτανε στο Μπάνσκο μαζί μας».

Για τον φετινό στόχο της ομάδας: «Ο στόχος μας καταρχάς είναι να παίξουμε καλό         ποδόσφαιρο, να κάνουμε μια καλή ομάδα και μέσα απο τα φιλικά, θέλουμε να δούμε σε τι   κατάσταση ετοιμότητας είμαστε».

Για το φιλικό με τον Ηρακλή στο Μπάνσκο: «Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν         καλύτερη, πιέσαμε τον Ηρακλή ήταν το πρώτο φιλικό αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι.   Ήταν απλά ένα δείγμα που μας άφησε ικανοποιημένους».

  Η συνέντευξη ήταν του Μπάμπη Πείδη μέσα απο των ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!