15 παλικάρια.. Μια ψυχή... Η Μάχη έχει δρόμο ακόμα!!








Με 15 παίκτες ταξίδεψε ο Πιερικός στη Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκε απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. 
Οι παίκτες των γηπεδούχων πιο εύστοχοι, κατάφεραν να πάρουν τον αγώνα με δυο τέρματα του Βλάχου και να αναρριχηθούν ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Ιδανικό το ξεκίνημα για τον Αλέξη Αλεξίου, στον πάγκο της ομάδας με τη φανέλα της οποίας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Στο 10ο λεπτό σουτ του Ναλμπάντη, η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπατολίκα και εννέα λεπτά αργότερα, ο Πέλκας εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Ναλμπάντης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων έδιωξε πάνω στην γραμμή σε κόρνερ.

Στο 35'  η πρώτη αξιόλογη φάση για τον Πιερικό με το σουτ του Μανίκα, ο Καρατζιοβαλής όμως θα μπλοκάρει.

Στο 50' ο Πέλκας βρήκε ωραία με κάθετη μπαλιά τον Βλάχο ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τον Απόλλωνα.
Στο 63' ο Απόλλωνας έμεινε με 10 παίκτες. Την κόκκινη κάρτα δέχθηκε ο Σακκάς Θάνος.
Στο 78' ο Γκουγκουλιάς επιχείρησε να τροφοδοτήσει τον Βλάχο, η μπάλα πήρε ύψος και ο τελευταίος με προβολή, διπλασίασε τα τέρματα των Ποντίων και τα δικά του διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Στο 90' ο Πιερικός χάνει μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το γκολ της τιμής, έπειτα από σουτ του Μανίκα, που αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι της εστίας του Καρατζιοβαλή.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Κελάζογλου, Γούτας (Χαλκιδικής)
Οι συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς: Καρατζιοβαλής, Ποζατζίδης, Σακκάς, Κισκαμπάνης, Μωυσίδης, Βέργος, Ναλμπάντης, Παρμαξίδης, Πέλκας (82΄Προβατίδης), Αθανασιάδης (70΄Γκουγκουλιάς), Πόποβιτς (47΄Βλάχος).

Πιερικός: Παπατολίκας, Καραγκούνης, Ντόϊκιτς, Καρτσαμπάς, Παπατόλιος, Ίτσιος (75΄Μπρίτο), Αποστολίδης, Τσιρλίδης, Μιχαηλίδης (83΄Πέικος), Παπαδόπουλος, Μανίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!