Το καλοκαίρι οι εξελίξεις

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Παπαδόπουλος δεν παραχωρεί την ομάδα μεσούσης της περιόδου.


''Άνθρακας'' αποδείχθηκε τελικά ο ''θησαυρός'' σχετικά με το ενδιαφέρον των επενδυτών για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα παραχώρησης της ομάδας στον Νίκο Πεπελίδη, ο οποίος είχε ασχοληθεί παλαιότερα με την Καστοριά, ενώ είχε εκδηλώσει φέτος ενδιαφέρον για την Αναγέννηση Γιαννιτσών και Δόξα Δράμας. Ο Πιερικός εάν αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς θα είναι σε χέρια Κατερινιωτών και όχι σε ξένους επενδυτές. Δεν αποκλείεται ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι να επανέλθουν το καλοκαίρι με συγκεκριμένη πρόταση για την αγορά των μετοχών. Το θέμα που απασχολεί τώρα τους Κατερινιώτες είναι να εξασφαλίσουν την ασφαλιστική ενημερότητα και να εκδοθούν τα δελτία των νέων παικτών που αποκτήθηκαν ώστε να παίξουν την Δευτέρα με την Ζάκυνθο, ο Ντόσης ο Έκελμανς και ο Ντιαττά. Ο τεχνικός Γιώργος Καμπερίδης θα έχει στη διάθεση του τον Αποστολίδη που εξέτισε την ποινή του και η παραμονή του Νίκου Ιορδανίδη ενισχύει την αμυντική γραμμή.

  • ΈΚΛΕΙΣΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.
Την φανέλα του Πιερικού θα φορέσει ο αμυντικός μέσος του Άρη Παντελής Αντωνιάδης, ο οποίος θα ''μετακομίσει'' στην ομάδα της Κατερίνης μέχρι το τέλος της σεζόν με την μορφή δανεισμού. Απο την άλλη στα μεταγραφικά στην Κατερίνη αναμένεται να
αφιχθεί διεθνείς ποδοσφαιριστής και σέντερ φορ, ενώ ο Άντερσον συνεχίζει να δοκιμάζεται. 

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!