Πάλι στον ΠΙΕΡΙΚΟ ο Κόιτς

Νεότερα για την ενημερότητα στον Πιερικό δεν υπάρχουν, ωστόσο οι Κατερινιώτες πέτυχαν την επιστροφή του Ιγκόρ Κόιτς κι έκλεισαν τον Σουμέλα!
cfoot2


Παίκτης του Πιερικού μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου θα είναι ο Ιγκόρ Κόιτς. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, μετά από ένα...διάλειμμα στη Λάρισα, επιστρέφει στην ομάδα του Πιερικού, από την οποία αναδείχτηκε. Η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, με το χρόνο να μην πιέζει μιας και ο παίκτης είναι ελεύθερος.

Παίρνει και Σουμέλα
Εκτός από τον Κόιτς, συμφωνία στον Πιερικό υπάρχει και με τον 21χρονο Ανδρέα Σουμέλα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως στο κέντρο της άμυνας, όμως καλύπτει τη θέση και του δεξιού οπισθοφύλακα. τελευταία ομάδα του Σουμέλα ήταν η Καστοριά όπου αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, ενώ πέρυσι έπαιξε σε Οικονόμο Τσαριτσάνης (5 συμμετοχές) και Αναγέννηση Καρδίτσας (5 συμμετοχές, 1 γκολ). Από το 2010 ως το 2012 φόρεσε τη φανέλα του Φωκικού σε 18 παιχνίδια.
Καμία ενημέρση για την ενημερότητα
Τελευταία ημέρα των μεταγραφών, της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, η Παρασκευή και ενημέρωση από την ΠΑΕ Πιερικός, για απόκτηση ασφαλιστικής ενημερότητας που θα συνεπάγεται και οριστικοποίηση των προσθηκών των παικτών με τους οποίους οι Κατερινιώτες έχουν συμφωνήσει, δεν υπάρχει.
Βέβαια, το γεγονός ότι από την προσεχή Δευτέρα μέχρι και την άλλη Δευτέρα (03-10 Φεβρουαρίου) υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης ελεύθερων ποδοσφαιριστών δίνει την ευχέρια στους διοικούντες να καθυστερήσουν μερικές ημέρες ακόμη, προκειμένου να κατορθώσουν να εξασφαλίσουν την ενημερότητα. Αυτό σημαίνει ότι στο κυριακάτικο κομβικής σημασίας παιχνίδι με την Καβάλα, ο Πιερικός θα αγωνιστεί με το υπάρχον ρόστερ (επιστρέφει ο Ντόικιτς από τιμωρία).
Από εκεί και πέρα, η εξασφάλιση της ενημερότητας απομένει για να τεθούν στη διάθεση τουΓιώργου Καμπερίδη, σε πρώτη φάση, οι Ντόσης, Έκελμανς, Ντιατά, Άντερσον και Μπαλασάς που τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα του Πιερικού αλλά και οι νεαροίΔαλαμήτρας και Καρτσαμπάς που προέρχονται από την ομάδα Νέων.
Πηγή: katerinisport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!