CLUB ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ: ''ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ''

ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1-5 ( στα χρόνια της καρπαζιάς)


Πιερικός – Αιγινιακός 1-5. Προς φιλάθλους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ: Σας είχαμε προειδοποιήσει ότι πίσω από τα ωραία λόγια του καλοκαιριού κρύβονταν τέτοια εξωπραγματικά σκορ. Όσοι συνεχίζετε να στηρίζετε αυτό το μπάχαλο και να δίνετε άλλοθι στην διοίκηση είστε ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. Όποιος βλέπει και δεν μιλάει είναι πιόνι της διοίκησης. Τέρμα τα ψέματα.   

Πιερικός – Αιγινιακός 1-5. Προς παίκτες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ: Είστε απαράδεκτοι.
  
Πιερικός – Αιγινιακός 1-5. Προς διοίκηση : Είστε η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Η πιο επικίνδυνη διοίκηση που πέρασε ποτέ. Μικρύνατε τόσο τον ΠΙΕΡΙΚΟ για να τον φέρετε στα μέτρα σας που πλέον είναι μια ομάδα-καφενές. Δεν τον δεχτήκαμε ποτέ τον «κομπάρσο Πιερικό» σας και ούτε έχουμε σκοπό να σωπάσουμε στα χρόνια της καρπαζιάς που ήδη διανύουμε. Μια μόνο δουλειά έχετε να κάνετε και την έχετε αφήσει και πίσω. Φως στα βιβλία της ΠΑΕ και αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος ΤΩΡΑ. Και μια συγγνώμη φεύγοντας...

Υ.Γ: Πιερικός – Αιγινιακός 1-5. Football League 12/01/2014. 
Έχεις ακόμα αμφιβολίες για το πόσο χαμηλά μπορούν να μας φτάσουν ;    

PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!