Η ''πρώτη'' του Καμπερίδη στον Πιερικό! (photo -VID)

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε πριν λίγο ο νέος προπονητής του Πιερικού, Γιώργος Καμπερίδης στα βοηθητικά του σταδίου. 


Λίγο πριν βγούνε στο γήπεδο για την προπόνηση ο Γιώργος Καμπερίδης μιλούσε για πολύ ώρα στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές και μέσα απο τα λόγια του, προσπάθησε να δώσει κάποιο θάρρος και πείσμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ώστε να συνεχίσουν δυνατοί στο πρωτάθλημα και να επαναφερθεί επιτέλους το κλίμα που χρειάζεται αυτή η ομάδα.

Απο εκεί και πέρα νέα πρόσωπα υπήρχαν σήμερα στην προπόνηση, καθώς μετά και την επιστροφή του Νίκου Ιορδανίδη που προπονήθηκε κανονικά και ενδέχεται να πάρει μέρος στον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή στο καυτατζόγλειο. Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής (υπό δοκιμή) πήρε μέρος απόψε στην προπόνηση, πρόκειται για έναν υψηλόσωμο τερματοφύλακα που ακόμη δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Πάντως ο Γιώργος Καμπερίδης μέσα απο την πρώτη του προπόνηση φάνηκε πως ήθελε να ενδυναμώσει της σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού, καθώς έπαιρνε μέρος σε διάφορες ασκήσεις των παικτών, με τους ποδοσφαιριστές σιγά σιγά να αρχίσουν να εξικοιώνονται με τον νέο τους προπονητή.

Παρακάτω υπάρχει υλικό της προπόνησης απο τον Γιώργο Σιδηρόπουλο






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!