Δίτερμα συμπερασμάτων και άφιξη Γάλλων

Ο Γιώργος Καμπερίδης απόψε έβαλε σε φουλ ρυθμούς τους παίκτες του, γιαυτό και επέλεξε να πραγματοποιηθεί διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα). 

Το PierikosNews βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση και σας δίνει μια εικόνα απο το δημοτικό στάδιο. Στο δεύτερο μέρος της προπόνησης υπήρξε δίτερμα οπού εκεί ο προπονητής των Μελανόλευκων έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα για το πως θα ''κινηθεί'' στην Καβάλα. Στην Κατερίνη αφίχθησαν ακόμη δύο έγχρωμοι ποδοσφαιριστές απο την Γαλλία για να περάσουν απο το μικροσκόπιο του Καμπερίδη ονόματι Ρικάρντο και Χουγκο.
Μέρος στην προπόνηση πήρε και ο Μπαλασάς που έχει συμφωνήσει, οι Ντιαττά και Άντερσον συνεχίζουν να δοκιμάζονται με τον πρώτο να έχει κλείσει! Το θέμα όμως είναι ότι ποδοσφαιριστές βλέπουμε... ενημερότητα οχι, και σύντομα το περιθώριο κλείνει, και ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος κάνει αγώνα δρόμου για να την αποκτήσει μέχρι αύριο.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!