Μένει τελικά ο Ελευθεριάδης, αποχαιρέτησε ο Καθάριος

Παίκτης του Πιερικού θα συνεχίσει να είναι και για την συνέχεια του πρωταθλήματος ο Χρήστος Ελευθεριάδης.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με την διοίκηση του Πιερικού και τελικά, παραμένει στο ρόστερ της ομάδας, δίνοντας μια ανάσα στον Νίκο Θεοδοσιάδη και τους συνεργάτες του. Ο νεαρός εξτρέμ αναμένεται να επιστρέψει στην Κατερίνη αύριο και να μπει κανονικά στις προπονήσεις με την ομάδα του Πιερικού, ωστόσο δύσκολα να προλάβει το ματς της Κυριακής με τον Αιγινιακό. Ενώ απο την Δευτέρα (μια μέρα μετά τον αγώνα με τον Αιγινιακό) η ομάδα ίσως να έχει στην διάθεση της την ασφαλιστική ενημερότητα, που θα την επιτρέψει να προχωρήσει σε μεταγραφές).

Τέλος ο Καθάριος 

Τη λύση συμβολαίου της με τον Παύλο Καθάριο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πιερικός. Ο ποδοσφαιριστής έχει αποχαιρετίσει ήδη φίλους και γνωστούς και έχει αναχωρήσει απο την Κατερίνη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός:

<<Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΑΥΛΟ ΚΑΘΑΡΙΟ, ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ.>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!